Gå til innhold

Hvis nav tar deg i og snylte alenforsørgerstønad når du ikke er alene men bor og er sammen med barnefar, er det kun dama som blir anmeldt?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Han mottar jo ikke noen stønader, og svindler derfor ikke. Muligens han er medskyldig, og på det vise kan dømmes på samme måte. Det minste han kan dømmes for er å ikke ha skiftet adresse i folkeregisteret.

 

Han trenger jo ikke vite at dama har søkt stønader, han trenger ikke vite at hun krever desse ytelsene.

 

Om han bare gradvis flytter inn, eller om han flytter tilbake etter et brudd. HAn har heller ikke mottatt noen penger, og kan så ledes ikke betale tilbake pengene, men han kan straffes med bøter, eller fengsel om han forsettelig hjelpte henne til å få svindlet til seg desse pengene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mor kan i grunnen søke stønad uten at hennes samboer vet noe,så lenge de aldri har hatt samme adresse i folkeregisteret, for omde har hatt det så må de til megling før mor kan søke om stønad...Vet om et par som nettopp har blitt tatt og de haraldri hatt samme adresse, ikke engang før de ble tatt..Men regner med at dette var noe de var sammen om, siden barnet ikke engang har fars etternavn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Begge blir anmeldt, siktet og straffet. Det skal godt la seg gjøre å skjule så mange tusenlapper i mnd at mannen ikke får vite om det. I tillegg til å måtte betale tilbake så får man fengselsstraff.

 

Ikke noe å trakte etter mener nå jeg.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...