Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #1 Del Skrevet 19. februar 2012 Kan jeg bruke den til bollebaking idag? Har alle ingredienser til boller, men fant jo ut nå at gjæren var gått ut på dato Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #2 Del Skrevet 19. februar 2012 Kan jeg bruke den til bollebaking idag? Har alle ingredienser til boller, men fant jo ut nå at gjæren var gått ut på dato regner med du mener tørrgjær da men ja ingen problem, eneste er at effekten kanskje ikke er like bra, bruk litt ekstra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #3 Del Skrevet 19. februar 2012 Bakte med tørrgjær fra 2009 i forrige uke (glemte å se på datoen ) Resultatet ble ikke så bra ettersom bollene ikke hevet så veldig godt, men smaken var det ingenting å si på (bollene havnet i søpla til slutt likevel, de ble så harde hehe). Men det går nok bra å prøve i alle fall! Er det fersk gjær du snakker om, så nei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #4 Del Skrevet 19. februar 2012 Takk for svar Og ja, det er tørrgjær..hehe Tror kanskje jeg lar være å bake da, for slik du beskriver at bollene dine ble (#3), minner det om en gang jeg bakte noe lignende,og de havna også i søpla HI Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #5 Del Skrevet 19. februar 2012 Takk for svar Og ja, det er tørrgjær..hehe Tror kanskje jeg lar være å bake da, for slik du beskriver at bollene dine ble (#3), minner det om en gang jeg bakte noe lignende,og de havna også i søpla HI det er forskjell på 3 år gammel gjær og 5 mnd gammel, så jeg ville bakt bollene, jeg brukte "gammel" tørrgjær til pizzabunn, brukte bare litt ekstra og den hevet seg helt fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lammelåret Skrevet 19. februar 2012 #6 Del Skrevet 19. februar 2012 Mulig at du må bruke litt lengre tid til heving, men tror nok at resultatet blir bra uansett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MღM Skrevet 19. februar 2012 #7 Del Skrevet 19. februar 2012 Jeg brukte gjær som gikk ut nov 2011 i går, gikk fint det. Den ble stående ganske lenge til heving, så vet ikke om det har noe å si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå