Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #1 Del Skrevet 19. februar 2012 Og hva bruker du den til? (håper på litt inspirasjon...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #2 Del Skrevet 19. februar 2012 Grønnkål. Har den i forskjellige gryteretter,sauser og lager stuing av den. Super sunt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bobbelfru Skrevet 19. februar 2012 #3 Del Skrevet 19. februar 2012 kålrabi. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #4 Del Skrevet 19. februar 2012 Vanlig kål, hvitkål, er den mest undervurderte. Hvilken er mest overvurdert da? Sqash kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mimmi84 Skrevet 19. februar 2012 #5 Del Skrevet 19. februar 2012 røbete kanskje? kjempe sunn. kan spises rå som snaks, raspes i råkostblandinger sammen med kålerabi og gulrot og sånn hvit, tykk salat... Kinakål? eller skjeres i terninger og smørstekes sammen med gulrot og serveres til fisk og liknende. ellers presses til saft. men pass på, den setter forferdelig flekker!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #6 Del Skrevet 19. februar 2012 Spinat. Kjempesunt! Masse jern, folat og antioksidanter, blant annet. Har i salater, blander i grønnsaker når jeg steker eller etter de er kokt. Bruker også endel frosne spinatputer, de er kjempegreie å bare røre inn når ting er ferdig stekt/kokt. Kan også lage spinatsuppe, men jeg takler ikke det etter en dårlig opplevelse i barndommen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 19. februar 2012 #7 Del Skrevet 19. februar 2012 Gulrot. Den er redusert til en hverdagssliter sammen med blomkål og brokkoli, og den eneste "hovedrollen" den har er som familiens grønnsaksalibi. Gulrot er nydelig om man gir den sjansen: - gulrotstappe istedenfor kålrabistappe - smørdampet gulrot med timian - revet gulrot med appelsin og rosiner - glaserte gulrøtter - gulrotstuing - ovnsbakte revne gulrøtter med sitron - ovnsbakte gulrøtter med hvitløk og rotgrønnsaker Og så er de gode å maule Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #8 Del Skrevet 19. februar 2012 Det er vel som fler sier her. Det er rotgrønnsakene som er undervurderte, De gode gamle "norske" traverene. De som vi på 70,80, taller er oppvokst med Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #9 Del Skrevet 19. februar 2012 Pastinakk! Utsøkt, kan brukes som gulrot. Dyre, men man kan dyrke dem selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #10 Del Skrevet 19. februar 2012 Sellerirot. Smaker kjempegodt og kan brukes til veldig mye forskjellig. Pastasaus, fylte horn bed ost, alle gryteretter, supper osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sug lut Skrevet 19. februar 2012 #11 Del Skrevet 19. februar 2012 Grønnkål. Har den i forskjellige gryteretter,sauser og lager stuing av den. Super sunt. Hvor får du tak i grønnkål? Jeg har bare fått det på marked ved kolonihager etc. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sug lut Skrevet 19. februar 2012 #12 Del Skrevet 19. februar 2012 Hodekål, godt gammaldags kålhue. Finsnitt og stek i smør i panna om du vil ha variasjon fra kålstuing og surkål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. februar 2012 #13 Del Skrevet 19. februar 2012 Grønnkål. Ingenting slår grønnkålsuppe! Det er kjempegodt. http://www.dinmat.no...nnk%C3%A5lsuppe Her selger de grønnkål på Meny (Ringen på Løkka) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Light of my life Skrevet 19. februar 2012 #14 Del Skrevet 19. februar 2012 Grønnkål. Har den i forskjellige gryteretter,sauser og lager stuing av den. Super sunt. Hvor får du tak i grønnkål? Jeg har bare fått det på marked ved kolonihager etc. Jeg har funnet grønnkål på Meny Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sug lut Skrevet 19. februar 2012 #15 Del Skrevet 19. februar 2012 Grønnkål. Har den i forskjellige gryteretter,sauser og lager stuing av den. Super sunt. Hvor får du tak i grønnkål? Jeg har bare fått det på marked ved kolonihager etc. Jeg har funnet grønnkål på Meny Takk, da skal jeg kikke på den lokale Meny! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå