Anonym bruker Skrevet 17. februar 2012 #1 Del Skrevet 17. februar 2012 Eller vil kjøttsaus og hvit saus renne i bunnen og platene bli bløte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma'n og englebaby'n Skrevet 17. februar 2012 #2 Del Skrevet 17. februar 2012 Jeg har laget lasagne dagen før jeg skulle steke den også, gikk bra det. Sto kaldt over natta selvsagt. Evt kan du halvsteke den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
moota m storebror&lillebror Skrevet 17. februar 2012 #3 Del Skrevet 17. februar 2012 Jeg synes bare den er bedre om den står litt før jeg steker den Så det går helt fint Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2012 #4 Del Skrevet 17. februar 2012 Det går bra hvis sausene ikke er for tynne. Du kan imidlertid få litt problemer med steketiden. Platene vil være ferdig oppbløtt pga tiden, samtidig som sausene har blitt kalde slik at det tar tid å varme dem opp. Hvis det er mulig ville jeg heller laget sausene ferdig og revet osten på forhånd og så varmet opp sausene rett før jeg puttet lasagnen i ovnen. Så lenge alt er klart tar ikke det mye ekstra tid ettersom du varmer sausen mye raskere i kjele enn i ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest irismor Skrevet 17. februar 2012 #5 Del Skrevet 17. februar 2012 Lagde lasagne i går :-) Jeg lagde den ferdig på morgenen og stekte den i går kveld. Synes faktisk at den blir best hvis den står og "koser" seg et par timer før den stekes. Har også lagd den dagen før jeg skal servere den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå