Anonym bruker Skrevet 13. februar 2012 #1 Del Skrevet 13. februar 2012 noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. februar 2012 #2 Del Skrevet 13. februar 2012 Jeg vet ikke hva du mener med gulrotbrød, men dersom det er brød med raspet gulrot i deigen, så kan du ikke det. Natron brukes i "tette" kakedeiger, og vil ikke fungere som erstatning for gjær i vanlig gjærbakst. Hvis det står gjær i oppskriften, så lar det seg vanskelig gjøre å erstatte det med med et annet hevemiddel. Trolig vil bakepulver fungere bedre enn natron, men tror ikke du får et veldig godt resultat da heller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. februar 2012 #3 Del Skrevet 13. februar 2012 Natron bruker man vel helst når man baker med surmelksprodukter, f.eks om du lager sjokoladekake med kefir i. Du kan ikke bake brød med natron! Om du prøver bake brød/rundstykker med bakepulver blir det jo scones og de har en helt annen konsistens enn brød og har veldig kort holdbarhet (bør spises samme dag, helst rykende ferske). Skal du bake brød må du ha gjær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå