Gå til innhold

Trenger hjelp til kakebaking NÅÅÅ!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei!! Jeg skulle bake god kake til morsdagen jeg. Men så er jeg forferdelig dårlig på å bake, og det viste seg i kveld da jeg helte en langpannekake i en rund form. Resultatet er da at kaka er ferdig på utsiden og rennete inni.

 

Nå har den stått på lavere grad (100-150 grader) en halvtime lenger enn den da den skulle vært ferdig, men den er fortsatt ikke ferdig.

 

Gjør jeg rett? Skal jeg fortsette å la den stå på lavere grad (normalt 250, står på 150) til den er gjennomstekt? Eller må jeg skru høyere??

 

 

 

Tusen takk til de som gidder å svare <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den blir tørr uansett hva du gjør. Jeg ville gitt opp det prosjektet og heller laget sjokoladefondant i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sett den opp på 200 grader og legg bakepapir over så den ikke blir brent på toppen. Det kan nok hende at den blir litt tørr, men sleng på en litt saftig glasur eller frukt så blir et nok godt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har laget vanilje icing til, så jeg håper at den ikke blir ødelagt. Takk for tipset, skal prøve det! Jeg mister ikke håpet før den er ødelagt! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...