Gå til innhold

Er det slik at øreverk hos barn ikke blir behandlet nå?


Gjest Kira bjeffer!

Anbefalte innlegg

Gjest Kira 1+1 underveis

Har en forkjølet datter på 2,5 år som nå i kveld har klagd på vondt i det ene øret. Hun har faktisk aldri hatt ørebetennelse (så vidt vi vet da!), og ble litt usikker på om hvordan man skal behandle dette.

 

Ettersom hun har vært mye våken siden leggetid fikk hun nå litt smertestillende. Har i tillegg gitt henne nesedråper og en litt tykk pute under hodet. Tror ikke hun har noe feber, fordi hun er ikke varm. Er det noe mer vi kan gjøre for henne?

 

Er det forresten veldig smittsomt hvis dette er ørebetennelse? Passer nemlig veldig dårlig at hun blir syk nå, ettersom jeg skal føde om ca 1,5 døgn!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

Du har gjort det du kan. Paracet og nesespray/dråper er grei behandling. Får hun vedvarende feber, kan hun trenge antibiotika. Ring fastlege/legevakt og forhør deg. Men har hun ikke det minste feber - ofte vanlig med lav feber v øreverk - så kan det være det bare er forkjølelsestrykk i ørene. Får håpe det. øreverk er vondt og ikke alltid så lett å oppdage. Flott at hun evner å si fra, da! Lykke til med fødselen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir ikke behandlet hvis det tørker opp. Renner det lenge ut av øret etter det er verket hull så behandler de med penecilin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...