Anonym bruker Skrevet 10. februar 2012 #1 Del Skrevet 10. februar 2012 Skal ha selskap i morgen og har en fin marsipankake som jeg har tatt opp i kjøleskapet til tining. Men er den fremdeles god tro, tør jeg servere den? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 10. februar 2012 #2 Del Skrevet 10. februar 2012 Så lenge den var fersk ved innfrysing er den fortsatt bra, men ofte blør pynten farge ved tining uavhengig av frysetid, så det hender den ikke ser like pen ut. Ikke at det har noe å si for smaken Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikkamoren Skrevet 10. februar 2012 #3 Del Skrevet 10. februar 2012 Ok, blir spennende å se da. Tok dem ut kl 15 og ser fremdeles like fin ut iallefall :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 10. februar 2012 #4 Del Skrevet 10. februar 2012 (endret) Da har det gått bra Marsipankake er forresten bedre når den har vært fryst, synes jeg. De blir saftigere da... Endret 10. februar 2012 av ★ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Papegøyeblomst Skrevet 10. februar 2012 #5 Del Skrevet 10. februar 2012 Haha, jeg leste 31 1/2 ÅR, sÅ for meg DEN harske kladden.. Skal sies at jeg ikke har briller pÅ, fnis Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2012 #6 Del Skrevet 10. februar 2012 Haha, jeg leste 31 1/2 ÅR, sÅ for meg DEN harske kladden.. Skal sies at jeg ikke har briller pÅ, fnis 31,5År er nok litt lenge, men det skal visstnok bety lykke Å spise av bryllupskaka nÅr man har 1Års bryllupsdag, sÅ 1,5mnd bør gÅ bra. (Men jeg er ikke helt sikker pÅ at det med lykke for ekteskapet stemmer. Jeg vet om et par som har gjort det og de hadde flyttet fra hverandre før de hadde 3Års bryllupsdag...) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2012 #7 Del Skrevet 10. februar 2012 Vi sparte på øverste etasjen av bryllupskaken vår, og tok den opp fra fryseren på vår ett års bryllupsdag. Den var helt grei, ikke noe dårlig smak, og vi ble ikke dårlige i magen. Så 1,5 mndr i fryseren går nok bra:) Jeg har fortsatt en del av marsipankaken fra dåpen til gutten vår i fryseren, frøs den ned i november i fjor, og tenker å spise den når jeg tar den opp:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå