Anonym bruker Skrevet 31. januar 2012 #1 Skrevet 31. januar 2012 Jeg fjernet for en stund siden en person fra siden hvor man ser oppdateringer fra andre. Hvordan endrer jeg tilbake igjen?
Mor Løvehjerte Skrevet 31. januar 2012 #2 Skrevet 31. januar 2012 Gå inn på vedkommendes side, og trykk deretter på Abonner- knappen øverst på høyre side. Her får du opp flere valg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå