Gå til innhold

Yoga for gravide i Drammen - nytt kurs starter 26. januar klokken 17.30


kjærlighetsbarn

Anbefalte innlegg

sjekk ut facebooksiden vår : http://www.facebook....177647522288822

 

Med utgangspunkt i klassisk yoga, arbeider vi med pust, bevegelse og avspenning. Ved å fordype kontakten med deg selv vekker man den urkraften som hviler dypt i hver kvinne og som skal lede deg til en aktiv og bevisst fødsel.

 

Om graviditets tilstanden

Graviditet er en helt unik tilstand hvor kvinnen gjør seg klar til å bli mor, samtidig som det skapes de riktige fortutsetninger for at barnet vokser seg trygg og sterk.

 

Fra første dag har moren og barnet anlednig til å bli kjent med hverandre, og det skapes bånd som vil knytte dem gjennom hele livet.

 

Yoga Praksis

Yoga er et sanskrit ord som betyr ”Union”, ”Forening” og er et komplett system for integrering av de forskjellige aspekter av menneskets natur.

 

I vår sammenheng vil yoga øke kroppsbevissthet og forsterke kontakten med en selv. Man blir mer bevisst de indre prosesser som foregår under svangerskapet, og det forsterker båndene mellom mor og barn. Yoga øker selvtilliten og gir ro i sinnet.

 

Kurset innhold

Yoga programmet utvikler seg lett gjennom hele kurset, samtidig som vi skaper rom til ettertanke og dialog. En av dagene får vi besøk av åse og Kristina, 2 jormødre som skal fortelle oss litt nærmere om fødsel og fødekraft. De to siste kveldene lærer vi enkle massasje teknikker som skal lette den siste perioden i svangerskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...