Jump to content
Sign in to follow this  
kjærlighetsbarn

Yoga for gravide i Drammen - nytt kurs starter 26. januar klokken 17.30

Recommended Posts

kjærlighetsbarn

sjekk ut facebooksiden vår : http://www.facebook....177647522288822

 

Med utgangspunkt i klassisk yoga, arbeider vi med pust, bevegelse og avspenning. Ved å fordype kontakten med deg selv vekker man den urkraften som hviler dypt i hver kvinne og som skal lede deg til en aktiv og bevisst fødsel.

 

Om graviditets tilstanden

Graviditet er en helt unik tilstand hvor kvinnen gjør seg klar til å bli mor, samtidig som det skapes de riktige fortutsetninger for at barnet vokser seg trygg og sterk.

 

Fra første dag har moren og barnet anlednig til å bli kjent med hverandre, og det skapes bånd som vil knytte dem gjennom hele livet.

 

Yoga Praksis

Yoga er et sanskrit ord som betyr ”Union”, ”Forening” og er et komplett system for integrering av de forskjellige aspekter av menneskets natur.

 

I vår sammenheng vil yoga øke kroppsbevissthet og forsterke kontakten med en selv. Man blir mer bevisst de indre prosesser som foregår under svangerskapet, og det forsterker båndene mellom mor og barn. Yoga øker selvtilliten og gir ro i sinnet.

 

Kurset innhold

Yoga programmet utvikler seg lett gjennom hele kurset, samtidig som vi skaper rom til ettertanke og dialog. En av dagene får vi besøk av åse og Kristina, 2 jormødre som skal fortelle oss litt nærmere om fødsel og fødekraft. De to siste kveldene lærer vi enkle massasje teknikker som skal lette den siste perioden i svangerskapet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...