Gå til innhold

Ang. Sara Bernard kakene


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

De er pinlig enkle, men litt omstendelig (er liksom 3 etapper). Det finnes en oppskrift med trøffelkrem og en med smørkrem, jeg foretrekker trøffelkrem på småkakene. Og smørkrem blandet med 1/2 porsjon trøffelkrem på langpannevarianten.

 

Trøffelkrem: 150-200 gr mørk sjokolade, 1 pg fløte. Fløten kokes opp og sjokoladen smeltes i (slå av plata). Denne må stå minst 4 timer, helst over natta før den piskes opp til krem.

 

Sara bernhard småkaker: skjær kransekakemasse i tynne skiver, eller kjevle ut og stikk ut hjerta/stjerne. Steik til dem bli litt gylden (5-6 min på 180 gr). Avkjøl. Sprøyt på trøffelkrem i en topp på hver kake. Sett i fryseren. La stå minst en time, og dypp kaken i smelta dronningsjokolade mens dem enda er fryst. Frys og ta opp etter behov.

 

Sarah Bernhard i langpanne

Mandelbunn:

400 gr mandler, males

400 gr sukker

6 eggehvitter

4 ts bakepulver.

- Blandes og helles i langpanne. Stekes på 175 gr midt i ovnen i 20 min.

 

Smørkrem:

250 gr meierismør.

200 gr melis

6 eggeplommer

2 barneskjeer kakao

2 ts vaniljesukker.

- Piskes godt. Kan blandes med en porsjon trøffelkrem for å få større porsjon og bedre smak. Fordeles over mandelbunnen og settes i fryser i 1 time.

 

Glasur:

200 gr mørk sjokolade

100 gr delfiafett

- Smeltes og fordeles over den fryste kaken.

Del kaken med en skarp, og varm kniv. Singelfryses og tines ca en time før inntak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...