Gå til innhold


Kaspersen

Anbefalte innlegg

Mini har hatt ørebetennelse noen uker og har fått penicilin mot dette, men det tok dessverre ikke helt knekken på problemet. Trodde han var fin helt til han plutselig fikk feber i forrige uke og hadde 38-39 i feber i to dager før den plutselig forsvant igjen. Var hos legen i går og ørebetennelsen er der fortsatt, men vi må bare vente og la det gå over av seg selv.

MEN det er ikke problemet egentlig. Han har alltid vært en veldig blid og fornøyd gutt, men ila helgen ble han veldig irritabel og sint dersom han ikke fikk det som han ville akkurat når han ba om det.. Og nå vil han ikke i bhg heller, vil ikke være med og leke med de andre barna, og sitter mye for seg selv. Har ikke hatt problemer med levering siden innkjøringen for flere mnd siden.. Synes det er så ekkelt å ikke være sikker på om han har det bra i bhg, når vi vet han har kosa seg max der for bare noen dager siden.

 

Vet ikke om det er noen sammengeng med sykdomsbildet og adferden hans, men setter pris på om noen med tilsvarende erfaringer vil dele :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om han har ørebetennelse så har han vel kanskje vondt? Hørtes litt merkelig at legen ville vente og la det gå over av seg selv.

Tror jeg ville holdt han hjemme noen dager siden han tydeligvis ikke er helt i form.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med Lissi over her. Ville holdt han hjemme til øreverken er over. Øreverk gjør vondt, veldig vondt.. klart det ikke er gøy å være i bhg når han har "au-au" i øret sitt, stakkar!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, blir å være hjemme noen dager, Han har stort behov for å sove på dagen, så han sover nok litt dårlig om natten, stakkar lille smurfen :-) Håper bare det går over snart. Pappan var mye plaget og fikk lagt in dren til slutt, så om han har arvet ørene hans vet vi hva vi har i vente...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...