Gå til innhold

Når er nok, NOK?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Når skal man klare å legge ting bak seg? Hvor mange år til må det gå. Hvorfor skal kjærigheten være så vanskelig, å hvordan skal man lære seg å forstå? Når to personer møter hverandre, tiltrekningen til hverandre er der, men ingen klarer å ta steget videre, enn at det blir en kveld etter byen. Den ene ender i ett annet forhold, mens den andre står igjen med knust hjerte. Uten å ville innrømme det for noen, så er følelsene sterkere enn hva man trodde, å de går ikke bort av seg selv. Endelig blir den andre part singel igjen, å kontakten gjennopptaes, men også denne gangen kun etter en fuktig tur på byen, tiltrekkningen er fortsatt der, det samme med følelsene. Dessverre forsvinner det ikke.

 

Når er nok, nok? Etter 3 år med samme rutiner, å man alltid havner tilbake til hverandre, når skal man gå inn å si stopp, til tross for at følelsene er der.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres ut som om en fyr holder deg på gress. Han er jo tydeligvis ikke interessert nok til å be deg ut på date; han vil heller ha et one night stand etter en fuktig kveld på byen. Og senere blir han sammen med ei annen jente, som han tydeligvis faktisk var forelsket i. Og så funka ikke det, han ble igjen singel, og visste at du var lett å få tak i for et uforpliktende ligg etter nok en tur på byen.

 

Nei, få av dine rosa briller. Han er ikke interessert i annet enn et ligg. Hadde selv en sånn "besettelse" over en fyr i et par år, mens jeg var naiv og i starten av 20-årene, og han hadde alltid en god unnskyldning, og alltid klarte å holde meg på gress. Han var imidlertid en player av noter, og hadde hele tiden en kjæreste bosatt i et annet land...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Tror man kan si NOK etter 3 år ja! Det er vanskelig, men sannheten er at det ikke kommer til å bli noe mer uansett hvor lenge en venter, det blir bare samme leksa om igjen og om igjen.. Jeg vet at det er lett å drømme seg bort å tenke at en dag innser han at vi er "ment to be", men det skjer desverre bare på film.. Håper du klarer å glemme han, og finner deg en annen som bare vil ha deg! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...