Gå til innhold

Hvordan style leiligheten?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi skal selge leiligheten, og må få den til å se best mulig ut. Har malt alle flater lyse og tatt bort møbler, men nå er det liksom så tomt og ukoselig. Det er nesten ekko her! Hvordan få det hyggelig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du tatt bort alle møbler? Da er det jo ikke råd å få det til å se koselig ut!

Er det fortsatt møbler igjen i leiligheten ville jeg frisket opp med litt blomster, kanskje noen pledd ved sofaen, evt saueskinn på stoler, div lysestaker og stearinlys. Kanskje noen krukker eller vaser i tomme hjørner. Lykke til :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, nei, vi har tatt bort noen møbler, men ikke alle. Vi har tatt bort alle bøkene, det er det jeg sliter med. Hvordan kan det bli koselig uten bøker? Megleren sa at bøkene måtte vekk ...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, nei, vi har bare tatt bort noen møbler. Det er særlig gangen jeg sliter med, vi har en gjennomgående gang som vi brukte som bibliotek, men nå er bøkene borte, og gangen er tom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et par fine telysestaker her, en blomsterkvast der, et bilde på veggen og vips så er det bra . Tenk på et fint hotellrom... :-) Har du masse hyller som står igjen etter bøkene så kanskje det beste ville være å fjerne disse også? Prøv å få det mest mulig luftig, og ta bort det som ikke harmonerer - som bokhyller uten bøker...:-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

friske blomster og grønne planter, litt strategisk plassert. Ikke veldig mange og ikke overalt. Bare på plasser som trenger et løft, evnt. på et sted du vil trekke oppmerksomhet til.

 

Gangen er det første man kommer til. Her er det litt stilig om du henger et flott og fargerikt skjerf på en av knaggene. Ha gjerne er stor grønn plante her.

 

ett pent brettet pledd på sofaen slik at den ikke ser så tom ut.

 

lys er viktig. alt fra telys/kubbelys til taklampe. bruk den belysningen som viser rommet fra sin beste side.

 

litt "kunst" på veggen.

 

et "rensket" kjøkken er det beste men sett gjerne en vase med blomster her også og heng noen fine kjøkkenhåndkler frem dersom håndkleknaggene henger slik til at det "gjør seg"

 

kamufler sengetøy med et heldekkende sengeteppe dersom du ikke har sengetøy som gjør noe for rommet. legg en pute eller to midt på sengen. Ingenting mer. Dersom det er barnerom også så fjern alt av småleker og unyttige ting. La et par skatter stå igjen dersom det er noe som gir rommet litt preg.

 

Badet må renskes for alt. Legg et par flotte håndkler på benken og tenn et lys.

 

Du skal altså style det slik at du viser rommene fra sin beste side uten å gjøre det personlig.

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...