Gå til innhold

Håper på ferietips..... Charter fra Bergen til sommeren, helst direkte fly... Noen som kan hjelpe?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Vet at mange reiser til Chania og Rethymnon..aldri vært der selv,men tror det skal være bra. Ellers drar jo mange til Alcudia(Mallorca) og Fig tree bay(kypros). Selv kan jeg anbefale å leige hus/leilighet og heller fly med rutefly til Spanias fastland eller noe slikt:) Blir faktisk ikke så mye dyrere dersom man er tidlig ute:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten kommentar til å leie hus og fly rutefly, tror det er knall kjekt om man ønsker den type frihet og opplevelse. Men husk at da må du sørge for all matlaging selv, du er på farten mye mer, og slapper nødvendigvis ikke av så mye som man gjør når alt blir servert på en charterferie.

 

Vi reiste til SIDE resort og spa i Trykia. Det var helt fantastisk for oss og ungene. Vi hadde inclusive som betyr at vi spiste "gratis" på hotellet 5 dager i uken. De to andre dagene fikk vi frokost men måtte sørge for lunsj og middag selv. Da kan du velge om du vil spise på hotellet eller dra inn til byen. Gode restauranter i Side, vi koste oss med god mat der.

 

Dette er via Ving, og de har maskottene LOLLO OG BERNIE på dette hotellet og for 2 og 3 åringen så digget de dette. Vi reiser ikke tilbake til Tyrkia med det første rett og slett fordi vi vil prøve noen av de andre hotellene Ving har, så regner med det blri Mallorca på oss neste gang. Dette var i allefall perfekt ferie for oss.

 

Lykke til. Det er ikke lett.....:-)

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...