Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #1 Del Skrevet 11. november 2011 Er det meierismør det er snakk om? Takket være et hysterisk lavkarbo mas, så er det ikke skikkelig smør å oppdrive her jeg bor..kan man bruke melange eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #2 Del Skrevet 11. november 2011 jeg bruker melange Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #3 Del Skrevet 11. november 2011 Du kan bruke margarin,ja:) Åhhh, nå fikk jeg lyst på sjokoladekake.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #4 Del Skrevet 11. november 2011 Da er det Smør, og ikke Melange.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #5 Del Skrevet 11. november 2011 smør er smør, margarin er margarin. Men du kan stort sett bruke de om hverandre. Ettersom det er hysterisk lavkarbomas der du bor ville jeg tro det var rikelig med smør? Det er jo det de vil ha? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #6 Del Skrevet 11. november 2011 Til baking kan du bruke det meste utenom lett-margarin som Brelett. Men til sjokoladekrem som ikke skal oppvarmes, kan du vel faktisk bruke hva som helst? Men det er klart, bruker du Brelett i smørkremen vil den også smake mer "light", og den vil sikkert ikke bli like stiv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #7 Del Skrevet 11. november 2011 Mange steder har meieriene problemer med å skaffe nok råstoff pga stor etterspørsel etter fete meieriprodukter. Her(Sunnmøre) har det nesten ikke vært mulig å få tak i meierismør og bremyk på flere uker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #8 Del Skrevet 11. november 2011 Melange er verste sort. Skal du bruke noe annet bør du heller bruke soft. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #9 Del Skrevet 11. november 2011 Til baking bruker jeg kun usaltet meierismør. Litt vanskelig å få tak i, så jeg har alltid 3-4 pakker i frysen. Kjøper gjerne smør i utlandet, syns den danske eller iriske usaltede er mye mye bedre enn den norske. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #10 Del Skrevet 11. november 2011 Kun smør er smør, dvs der er noen varianter..men det er iallefall IKKE MARGARIN!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 11. november 2011 #11 Del Skrevet 11. november 2011 Meierismør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå