Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2011 #1 Del Skrevet 22. oktober 2011 Jeg skal lage kake, men har bare frityrolje, og det skal vel ikke bli brukt i bakst? Så har jeg ett vanlig smørrslag fra sverige som heter "Lætta" eller noe, står at det er lettmaragrin... er det mulig å smelte det da?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. oktober 2011 #2 Del Skrevet 22. oktober 2011 Lætta er vel vannbasert(?), samme som Brelett, så tror ikke det vil funke å bruke det i kake. Og frityroljen ville jeg stått over i denne sammenheng,(om det ikke er smultringer du skal lage) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå