Gå til innhold

Oljer! Lettmargarin??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg skal lage kake, men har bare frityrolje, og det skal vel ikke bli brukt i bakst?

 

Så har jeg ett vanlig smørrslag fra sverige som heter "Lætta" eller noe, står at det er lettmaragrin... er det mulig å smelte det da??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lætta er vel vannbasert(?), samme som Brelett, så tror ikke det vil funke å bruke det i kake.

 

Og frityroljen ville jeg stått over i denne sammenheng,(om det ikke er smultringer du skal lage)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...