lillemy_85 Skrevet 20. oktober 2011 #1 Del Skrevet 20. oktober 2011 Noen gode ideer til noe enkelt jeg kan lage, som ikke tar aaalt for lag tid? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pjuskesnusken Skrevet 20. oktober 2011 #2 Del Skrevet 20. oktober 2011 Vi pleide bare å servere varme rundstykker (type Hattings e.l) og dekke på med forskjellig godt pålegg, lage eggerøre. Det var veldig lettvint og veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regina Phalange Skrevet 20. oktober 2011 #3 Del Skrevet 20. oktober 2011 Hva med en pai? Er ganske lettvint om du kjøper den NÅ paideigen :-) Og kanskje en grønn salat ved siden av. Synes også det er kjempegodt med pasta og kyllingsalat feks. Tar heller ikke lang tid om du kjøper en ferdigstekt kylling på feks Rema og bare river opp i salaten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemonia Skrevet 21. oktober 2011 #4 Del Skrevet 21. oktober 2011 Vi serverer alt mulig rart: rundstykker med pålegg, pai, salater, gryteretter/supper (spesielt på vinterstid), smørbrødkake, pizzasnurrer ++. Og så pleier vi ofte å ha noe søtt etterpå, kake, cookies, muffins, iskrem e.l. Skjønner at vi kanskje gjør litt mer ut av det enn de fleste, og vi treffes dessuten hver uke, men sånn er det i allefall i begge mine barns barselgrupper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regina Phalange Skrevet 21. oktober 2011 #5 Del Skrevet 21. oktober 2011 Smørbrødkake hørtes godt ut, hva er det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lemonia Skrevet 21. oktober 2011 #6 Del Skrevet 21. oktober 2011 Det er rett og slett grovbrød bakt i springform og delt i to og så fyller du det med det du måtte ønske. Jeg kan gi deg min oppskrift. 2 dl melk 50 g margarin 25 g gjær 100 g sammalt hvete grov 150 g hvetemel ½ ts salt 3 hakkede hardkokte egg 200 g kokt skinke i biter 1 liten strimlet purre 150 g revet ost 1 pose majones salt/pepper Bland alt det tørre, smelt margarin og ha i melk. Forhev 1 time. Ha deigen i rund form (24 cm), hev 20 minutter. Stek ved 200 grader i 20 minutter. Del i to, bland fyllet og ha i mellom. Legg lokket på, dryss over litt ost og stek videre ved 225 grader i ca 15 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Regina Phalange Skrevet 21. oktober 2011 #7 Del Skrevet 21. oktober 2011 Oh my lord, nå fikk jeg vann i munnen :-) Er så sulten! Takk for oppskrift, skal garantert teste denne! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå