Anonym bruker Skrevet 18. oktober 2011 #1 Del Skrevet 18. oktober 2011 Jeg laget chili con carne i dag av en kjøttdeig om hadde siste forbruksdato i dag. Nå ble det igjen litt...... er det OK å sette restene i kjøleskapet og spise det i morgen, eller bør jeg fryse det til neste gang jeg skal spise det? Eller bare rett og slett kaste...? I tillegg så ammer jeg... kanskje ikke lurt å spise uggen mat, da... ah, jeg er så dårlig på dette Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 18. oktober 2011 #2 Del Skrevet 18. oktober 2011 Så lenge du har varmebehandlet den holder den noen dager til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå