Gå til innhold

Hvorfor er det mer "stuerent" for mannen å være utro?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Ut fra ganske gjengs oppfatning her, blir menn som er utro tilgitt, særlig hvis det dreier seg om ONS som "ikke betydde noen ting" (hva f.. er vits med å bruke tid på noe som ikke betyr noe tenker jeg?), unnskyldt og forsøkt forstått. A la fylla har skylda, han er MANN og kunne ikke noe for det osv... Dama blir også ofte gitt skyld siden når hun ikke steller seg hver dag, legger på seg, er "kjedelig" i senga i forhold til pornoskuespillere osv, så må hun nesten regne med utroskap.

 

Samtidig skriver mange her at de selv ikke kunne tenke seg å være utro, og kvinner som er det er de som ødelegger familien og er totalt moralløse, og skal helst ikke tilgis. De må "holde" seg fra fristelsen, mens det er mer forståelig for mannfolk.

 

Hvorfor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du vet, de er jo menn, de "kan ikke noe for det" og har ukontrollerte lyster. (Kvinner har ikke sexlyst de, det er ikke "naturlig"- det vet du vel.)

Og om en mann er utro er det jo damas feil. Enten kona- eller elskerinnen, som fristet den stakkars mannen.

 

Det har jeg nemlig lest her inne, så da må det være sant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samtidig som det snakkes om at jenter kler seg horete hvis de går sånn og sånn. Mens ingen beskylder menn med bar overkropp for å være den onde fristeren og horebukken. Snodig.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra min og mine venners side godtas ikke utroskap fra noen kant så det er nok noen damer her inne som er litt store i munnen sin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke enig i at det er mer sturent å være uro som mann eller kvinne.

Har selv vært utro og lite stolt over det men vi kom oss gjennom det.

Undersøkelser viser fra endel land vi kan sammenligne oss med at det er minst like mange damer som menn som er utro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ikke bare slipper de unna utroskap, men også med å være egoistiske latsabber som aldri gjør husarbeid, lar sure sokker slenge overalt, tilbringer hele dagen foran pc'n, fly dritings på byen hver eneste helg og gi generelt faen i unger og kjerring.

De er jo menn, må vite. Man kan jo ikke forlange så mye av dem, stakkar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke antallet vi etterspør her, men hvorfor man liksom aksepterer menns utroskap i større grad enn kvinners.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ingen aksepterer dette i utgangspunktet.

Jeg tror menn og damer er ganske like der. Tror ikke det er forskjell på hvem som har gjort hva, men hva de selv er villig til å gjøre for å redde ett forhold eller ekteskap. Det må være opp til hver enkelt å bestemme. Ikke alle andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du leser tråder her inne, så tilgis de utro mannfolka over en lav sko. Og unnskyldes ofte med at kona sikkert ikke har stilt nok opp for ham, eller den tøsete elskerinnen hans har fristet ham. Det er ofte sistnevnte som får mest pepper og blir tillagt mest ansvar for en ødelagt familie- man glemmer at mannen faktisk tok sitt valg.

 

Mens kvinner som såvidt drømmer om andre menn, de får så hatten passer.

 

Når man har vært her inne en stund, ser man trenden ganske klart.

Kvinne er kvinne verst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe.. signerer denne, 15:06..

 

Her inne er det visst mange damer som tilgir utroskap, ikke bare ONS men også langvarige forhold. For de ELSKER JO HVERANDRE, må skjønne.. Det er alltid elskerinna sin feil, hun er tross alt ei hore som bare er ute etter å ødelegge familier. HUN burde jo vite bedre enn å sprike med beina for en opptatt mann.

 

Den dummeste unnskyldningen MÅ jo være "det betydde ingenting". Hadde mannen min vært villig til å risikere forholdet vårt og familien vår på noe "som ikke betyr noe", det hadde nesten vært et hardere slag. For hva sier det egentlig om forholdet vårt da? Men det kan jo være at disse mennene vet de blir tilgitt, så da spiller det jo ingen rolle..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

For ikke å snakke om hun som unnskyldte mannen sin (oppi 40-åra)- som hadde pult på en 18-åring med alvorlige psykiske problemer på si i flere år- med at han "gjorde det for å hjelpe" denne jenta.

 

Ganske fantastisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også reagert på det du sier hi, men jeg tror ikke utvalget her inne er spesielt representativt.

Tror det er en del uselvstendige damer her inne som liksom må forsvare og unnskylde mannen fordi de selv er så needy at de ikke klarer seg uten ham.

Så snakker de om "den store kjærligheten" og "alt kan tilgis". Ja, stor kjærlighet my ass, når man er vilig til å ofre alt for å få dyppa pikken sin i en annens fitte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kvinnfolk som tilgir en mann etter han har hatt en ONS fordi "det ikke betyr noe" er naive og dumme. Samme med menn som tilgir ei dame for det samme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er da ikke mer stuerent at mannen er utro selv om jeg ikke kunne tenke meg å være det og tror jeg kunne tilgi det. Jeg tror mannen kunne tilgitt meg også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Menn er som regel oftere kåte, så jeg synes det er Grieg at det har skjedd noen få ganger.

Han sier også at alle vennene hans har vært utro.

Bedervet å være ærlig om det da;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For min del er jeg helt uenig. Det er like kleint uansett hvem det er.

 

Nå er jeg heller ikke av dem som mener at den stakkars mannen ikke kunne noe for det, han ble jo lurt i seng av ei løsaktig kvinnemennesk! Det er hans, og hans alene, valget om å være utro.

Eller mitt, for den del om det er jeg som gir etter for fristelsen.

 

Jeg er klar på at jeg ikke vet hvordan jeg vil reagere om mannen min er utro, kanskje kan jeg tilgi, eller kanskje ikke. Omstendighetene rundt vil ha mye å si. Mannen min derimot sier han hiver meg ut om jeg er utro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...