Gå til innhold

Rødt rått kjøtt


Vianne

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er noen som blir helt hysteriske...men jeg prøver å tenke sånn at vi er nettopp kommet der at vi vet vi er gravide. Tenk på alle som går enda litt før de finner det ut. Tror du kan slappe av Vianne...eller så kan du jo ringe legen for å høre om det er mulighet for en eller annen blodprøve?? Jeg fikk jo dilla på spekemat etter at jeg hadde satt inn egg...og spiste hvertfall en pakke for dagen :) Gikk vel tre dager fra jeg testa til jeg fant ut at spekemat var fy fy mat :)

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vittig å huske at rosa er rosa og ikke rødt...

Kjøttet er rosa om det har hatt en kjernetempratur på 65 grader, og det er ved 65 grader bakteriene dør!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok... Du skrev ikke det i hovedinnlegget..

Det går nok bra. Hvert kjøttstykke er nok ikke infisert med bakteriene.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...