Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Spiste indrefilet av okse i helga, 2 ganger og nå leser jeg om toxoplamose og listeria og ble ganske bekymret... hva gjør jeg..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er noen som blir helt hysteriske...men jeg prøver å tenke sånn at vi er nettopp kommet der at vi vet vi er gravide. Tenk på alle som går enda litt før de finner det ut. Tror du kan slappe av Vianne...eller så kan du jo ringe legen for å høre om det er mulighet for en eller annen blodprøve?? Jeg fikk jo dilla på spekemat etter at jeg hadde satt inn egg...og spiste hvertfall en pakke for dagen :) Gikk vel tre dager fra jeg testa til jeg fant ut at spekemat var fy fy mat :)

 

Lykke til :)

Skrevet

Hmmm...mente ikke at du var hysterisk altsooo:)

Skrevet

Vittig å huske at rosa er rosa og ikke rødt...

Kjøttet er rosa om det har hatt en kjernetempratur på 65 grader, og det er ved 65 grader bakteriene dør!

Skrevet

ja, men nå var det rødt da.. og ikke rosa

Skrevet

Ok... Du skrev ikke det i hovedinnlegget..

Det går nok bra. Hvert kjøttstykke er nok ikke infisert med bakteriene.

 

Skrevet

ikke for å kverulere her, men det står i overskriften :) men takk for alle svar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...