Gå til innhold

Har noen spm ang sex, håper noen vil svare..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har datet en gutt/mann/fyr :P i 4 mnd nå.. Når han er her i helger gjør vi kjæresteting, og vi har sex.. MYE sex, flere ganger om dagen. Allerede nå merker jeg tendenser til at han er "seksuelt krevende". Allerede så tidlig i forholdet snakker han om hva som tenner han ( Typ sexy undertøy, analkuler(!) sexleketøy og diverse.. Jeg elsker spontan sex, og takler sexy undertøy og sexleketøy.. Vi har faktisk allerede hatt sex på alle rommene i leiligheten! Men herregud, analkuler?! Ikke min greie!

Jeg er ikke så seksuelt vågal, iallefall ikke så tidlig i et forhold.. Er det bare meg som er skeptisk til ting oppi rumpa? Skjønner jo at man tester ut ting osv for å piffe opp sexlivet, men føler ikke vi har kjedelig sex. Ikke har vi datet lenge heller, kanskje han synes sexlivet er kjedelig siden ha stresser sånn med å eksperimentere? Hver gang vi snakker sammen styyrer samtalen plutselig inn på sex..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

vær ihvertfall ærlig fra første stund ;) Si til ham at din bak er enveiskjørt, så må du bare se ann hvordan han reagerer. Respekterer han ikke det, så er han sær og tverr :P Her har gubben mange ønsker når det kommer til sex, og jeg er med på det aller meste, men baken min er forbeholdt meg og mine dosysler, ikke noe annet :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mhm, snakka med han nå og sa jeg er skeptisk til ting oppi rumpa! Han sa bare: " Jaja, e rvel bare å lese på nett å finne ut av det".. :s

Var i et forhold i 4 år i mitt forrige forhold, og vi fikk aldri til analsex..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke si skeptisk da!! Da åpner du jo muligheten til å prøve :P Si at det ikke skal noe oppi der (hvis du er helt imot det selvsagt) og hold deg til det :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan bare si at om du er i et forhold hvor du er trygg på din partner, så slapper mann av og det blir enklere å nyte :) dette tar så klart mer tid enn 4mnd.

 

Jeg er trygg og nyter :) .....men det var på tide, da jeg nå nermer meg 40år ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har selv både vært og er i et forhold med rumpegale menn. Denne fascinasjonen forsår jeg ikke, men okay...

Jeg får spader av å stikke ting inn, syns det gjør helt J------ vondt, men vi har blitt enige om at han kan gjøre ting "på utsiden". Jeg syns dette er mye bedre, og han er fornøyd. Vært et forsøk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Herregud, hva ER det med analfikserte menn?!?

 

Hvis du skal ha analsex så skal du ha det fordi DU har lyst, ikke fordi typen har sett for mye porno og har lest på nettet at det er ting man kan gjøre for at det "ikke skal gjøre så VELDIG vondt".

 

Folk som går på akkord med seg selv får et ræva sexliv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, "ræva" sexliv.. :-D

 

Har óg en meget analfiksert kjæreste.

Har gått med på det noen ganger, men det er ikke akkurat yndlingsstillingen. :-S

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får også helt hetta at tanken på analsex, bæsjehullet mitt vil jeg ha for meg selv!

 

Mannen min skulle gjerne prøvd, men aksepterer selvfølgelig at jeg synes det er ekkelt og skikkelig turn-off. Han ville jo ikke hatt noe glede av det selv heller når han vet hva jeg tenker om det.

 

Du må være helt klar på hva du tenker og mener. Jeg tror jeg hadde fått litt hetta om mannen var så ekstrem etter fire mnd, hvordan skal denne mannen bli etterhvert som årene går og dere opplever opp og nedturer, perioder uten særlig sexlyst osv?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Si at du går med på analsex om du får pult han med dildo i rumpa først! (kjøp den største du finner) Analsex kan være godt om man slapper av, det er nå han tar ut penisen at det blir ekkelt. Føles ut som man driter skikkelig..Dette fikk i alle fall min analfikserte mann til å bli stille:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg synest de er godt, men man må gjøre de riktig, min samboer er veldi forsiktig å tar tiden til hjelp :) viktig at en stoler på partneren om en skal gjøre de, at en veit at om en syns de er vondt er de bare å stoppe. du må vere trygg nuk til å vere heilt avslappa, å glidemiddel å vaselin er da din beste venn! men de er best om en tar en finger om gangen, auker etter tid, så prøve når du synest en kan prøve :)

 

men du skal så bsolutt ikke la deg tvinge til å gjøre noe du ikke vil!!!! de er ditt hull, du som bestemme!! at du ikke er klar i dette forholde eller føler du ikke vil i de hele tatt må du si de til ham, i klartekst!!

 

men de er en god opplevelse om de blir gjort rikti!! :) jeg har kun hatt analsex med min samboer, vaar vel 6-7 mnd inn i forholde vi begynte å teste de ut. han er en del år eldre enn meg så han hdde erfaring med dette fra før..gikk veldi bra!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...