Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #1 Del Skrevet 6. oktober 2011 Fikk i posten i dag en brødfjøl jeg hadde bestilt fra sparkjøp. Jeg visste det var med brødkniv, men hadde ikke sett skåla, er en skål som har plass på fjøla.. Hva er den skåla til?? Aldri sett brødfjøl med skål før, jeg. http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/cat_24/PID-593817%28SparBase%29.aspx Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #2 Del Skrevet 6. oktober 2011 smuler?? Sånn at du kan spare på dem å gi til fugla?? Hakke snøring jeg! Men fin fjøl da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #3 Del Skrevet 6. oktober 2011 Ja fin fjøl Men det er oppsamling for smulene under, ikke sant, blir jo bare teit å flytte de til skåla ettrpå Tenkte det kanskje var til smør, men det blir jo fullt av smuler oppi der også.. hi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #4 Del Skrevet 6. oktober 2011 Nei da vet jeg søren klype ikke Å ha smør der blir klin true jeg. Men kanskje det kan brukes til å ha frø oppi ser? Sånn i tilfelle en vil ha mer frø på skiva?? Eller andre tørre ting en kan kaste på skiva, eller kanskje det kan stå en liten busk med noe urter der? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #5 Del Skrevet 6. oktober 2011 Hehe du er ihvertfall kreativ, det skal du ha, takk for tips, jeg får sikkert god bruk for skåla nå hi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #6 Del Skrevet 6. oktober 2011 Ikke alt som er produsert er veldig gjennomtenkt eller utprøvd før produksjon. Så jeg satser på at det er til smør ja. Nystekt brød, hvitløksmør og fjøla rett på bordet som en forrett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #7 Del Skrevet 6. oktober 2011 Du kan jo sende mail til dem og spørre.. og kansje gi et tips at de kunne skrevet på mer informasjon om den skåla:P Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #8 Del Skrevet 6. oktober 2011 Jeg lurer veldig på hvordan du ikke kan ha sett skåla tidligere jeg? Før jeg gikk inn på linken så tenkte jeg at skåla sikkert var til avskjær og forskjellig, men siden fjøla tydligvis er ment mest på brød så aner jeg ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2011 #9 Del Skrevet 6. oktober 2011 Etter noe slit fant jeg ut at skåla kalles for "tapenade dish". Altså er det en slags dip der man skal dyppe brødet i denne provencalske blandingen bestående av oliven, kapers, ansjos og oliven olje. Så lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. oktober 2011 #10 Del Skrevet 7. oktober 2011 Wæo, takk for svar. Men tviler den blir brukt til det Når det gjelder det at jeg ikke så skåla, så var det at jeg skynda meg å putte noen ekstra ting i handlekurven etter at jeg hadde funnet det jeg egentlig skulle ha. Gidda jo ikke studere en brødfjøl - en brødfjøl er en brødjøl (trodde jeg da). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. oktober 2011 #11 Del Skrevet 7. oktober 2011 A: Tapenade er dødsgodt! men B: Tror ikke jeg ville brukt skålen til tapenade! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå