Gå til innhold

oppskrift på fårikål??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lik mengde kjøtt og kål. Feks 1 kg av hver. Smør nederst i kjelen, kjøtt og kål lagvis med salt og hel pepper innimellom. Hell over 3 dl kokende vann og la koke til alt er mørt. Rist på kjelen av og til så det ikke setter seg. Går ikke ann å gjøre feil...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppskrift og oppskrift.

Skjær kål i båter eller skiver. Legg kjøtt i bunnen av en kasserolle, Legg et lag kål oppå. Strø over salt og ca 1 ss pepperkorn og et par ss hvetemel(kan sløyfes). Så et nytt lag med kjøtt, kål, salt osv. Helt til kasserollen er full.

Hell så i 3-5 dl kokende vann når du setter på til koking. Kokes på middels/lav varme i 2-3 timer. Følg med så det ikke koker tørt, fyll på mer vann hvis nødvendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det viktigste er å kjøpe litt fett kjøtt, hvis ikke blir det tørt og null smak.

Et lag av de feteste stykkene nederst i kjelen, ett lag kål, salt og pepper, nytt lag kjøtt, nytt lag kål. Slå på litt vann (ca 2 dl, kålen slipper MYE vann i tillegg).

Kok i MINST 2.5 timer, helst lenger, på svak varme så det koker, men ikke fosskoker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...