Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #1 Del Skrevet 2. oktober 2011 . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #2 Del Skrevet 2. oktober 2011 Lik mengde kjøtt og kål. Feks 1 kg av hver. Smør nederst i kjelen, kjøtt og kål lagvis med salt og hel pepper innimellom. Hell over 3 dl kokende vann og la koke til alt er mørt. Rist på kjelen av og til så det ikke setter seg. Går ikke ann å gjøre feil... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #3 Del Skrevet 2. oktober 2011 Om du vil ha litt tykkere "saus", kan du spe på med 2 dl vann med to ss mel den siste timen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #4 Del Skrevet 2. oktober 2011 Oppskrift og oppskrift. Skjær kål i båter eller skiver. Legg kjøtt i bunnen av en kasserolle, Legg et lag kål oppå. Strø over salt og ca 1 ss pepperkorn og et par ss hvetemel(kan sløyfes). Så et nytt lag med kjøtt, kål, salt osv. Helt til kasserollen er full. Hell så i 3-5 dl kokende vann når du setter på til koking. Kokes på middels/lav varme i 2-3 timer. Følg med så det ikke koker tørt, fyll på mer vann hvis nødvendig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #5 Del Skrevet 2. oktober 2011 Det er godt med hele pepperkorn ja. Men kan kålen virkelig kokes i 3 timer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #6 Del Skrevet 2. oktober 2011 Det viktigste er å kjøpe litt fett kjøtt, hvis ikke blir det tørt og null smak. Et lag av de feteste stykkene nederst i kjelen, ett lag kål, salt og pepper, nytt lag kjøtt, nytt lag kål. Slå på litt vann (ca 2 dl, kålen slipper MYE vann i tillegg). Kok i MINST 2.5 timer, helst lenger, på svak varme så det koker, men ikke fosskoker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 2. oktober 2011 #7 Del Skrevet 2. oktober 2011 Æsj... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2011 #8 Del Skrevet 4. oktober 2011 Fårikålen vart kjempegod :-) TAKK Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2011 #9 Del Skrevet 5. oktober 2011 Selvsagt ble den kjempegod Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå