Anonym bruker Skrevet 1. oktober 2011 #1 Del Skrevet 1. oktober 2011 Oh dere allvitende dib-damer og menn, hjelp meg litt her, er dere snille:) Jeg skal lage pizza med biffstrimler. Jeg pleier alltid å brune de på panna først, men er dette nødvendig? Jeg mener at de kanskje blir nok stekt i stekeovn på 220 grader i 20 min? Er gravid, så det er viktig at de er heeelt gjennomstekte. Hva ville dere gjort? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. oktober 2011 #2 Del Skrevet 1. oktober 2011 Nei du trenger ikke steke dem, de blir bare tørre hvis du gjør der dobbelt opp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. oktober 2011 #3 Del Skrevet 1. oktober 2011 Hvis de ikke er for store skal ikke det være noe problem. Jeg pleier å legge dem over osten for å være sikker, men vet ikke om det egentlig hjelper noen ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. oktober 2011 #4 Del Skrevet 1. oktober 2011 Jeg steker de alltid i panna først med olje og krydder. Og så legger jeg strimlene (av biff eller kylling) på pizza de siste 10min. av steketiden. Ellers så syns jeg at de blir så tørr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 1. oktober 2011 #5 Del Skrevet 1. oktober 2011 Tusen hjertelig takk for svar:) Da blir det nok en litt saftigere pizza i kveld. Ha en riktig god lørdagskveld! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå