Gå til innhold

Pizza-spørsmål:)


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Oh dere allvitende dib-damer og menn, hjelp meg litt her, er dere snille:)

 

Jeg skal lage pizza med biffstrimler. Jeg pleier alltid å brune de på panna først, men er dette nødvendig? Jeg mener at de kanskje blir nok stekt i stekeovn på 220 grader i 20 min?

 

Er gravid, så det er viktig at de er heeelt gjennomstekte. Hva ville dere gjort?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis de ikke er for store skal ikke det være noe problem. Jeg pleier å legge dem over osten for å være sikker, men vet ikke om det egentlig hjelper noen ting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg steker de alltid i panna først med olje og krydder. Og så legger jeg strimlene (av biff eller kylling) på pizza de siste 10min. av steketiden. Ellers så syns jeg at de blir så tørr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen hjertelig takk for svar:) Da blir det nok en litt saftigere pizza i kveld.

 

Ha en riktig god lørdagskveld!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...