Gå til innhold

Lengde på samleier.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har lest at et gjennomsnittlig samleie varer i 4-6 minutter.

Jeg lurer på hvem de har spurt da, for dette har vært diskutert med kompiser og venninner som ikke trodde på at det var gjennomsnittslengden.

Her er det alt fra 45 minutter til halvannen time, mens i vennegjengen varigerte det fra halvtime til like lenge som oss.

 

4-6 minutter..Seriøst?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

husk at samleiet er ene og alene kun fra penetreringen, til utløsnngen, ikke forspill,oog det er da kke regnet med det å stoppe opp for kyss ol.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, har lurt litt på det samme, tenker at kanskje de tar voldtekt med i statistikken, eller tar tiden på kun hver enkelt periode mannen er inne i kvinnen.

 

Som eksempel, fra vi legger oss til vi er helt ferdige tar det fra 30 min (en kjapp en, noe min samboer ikke liker så godt, men jeg digger det), til 1,5 timer. Det inbefatter kjæling, kyssing, kos og stryking, slikking, penetrering, mer kos, litt suging, mer penetrering, bytte av stilling osv frem til vi er ferdige. Men selve samleiet tar kanskje ikke mer enn 10 min delt opp i mange etapper med avbrudd.

 

Så kanskje forskerene burde bli flinkere til å definere hva de egentlig måler før de publiserer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis mannen eller jeg vil ha en kjapp en før vi sover bruker vi i alle fall ikke 45 min.

Noen ganger blir det litt forspill, kyssing, kosing, tar litt på hver andre osv. Det tar kanskje noen ganger så lenge som 45 min, men ikke 1 1/2 time.

 

En kjapp en når vi er trøtte og det er sent, men vi har lyst på sex, tar vel 10 min fra vi kommer i gang. Blir alltid litt snakking og slik før vi kommer i gang med sex/forspill..

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nja, som regel max 20 minutter uansett. Vi er slitne, det er alltid noen unger her og der, så vi orker ikke så mye greiene. Før nå vi var unge og nyforelska kunne vi ligge i senga hele dagen og ha sex, og ikke stå opp før kl var kvelden og vi gikk ut å spiste. Nå er det litt mer sånn "skal vi? Nå? kom da"...inn-ut-ferdig.

Og 20 minutter er laaaang tid her. Som regel tar det 10 :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da høres det ut som om vi er ganske gjennomsnittlige. Husk at noen da holder på lenger, og noen kortere.

 

Men etter en halv time hadde jeg nok fått skrubbsår nedi der, synes av og til vi holder på i lengste laget... Og nå snakker jeg om samleie, ikke hele greia:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det alt fra tre min til tre timer. Men tretimersgreia inkl laaangt forspill, gjerne med porno eller at vi forteller hverandre sexy historier. Alt er like normalt! Men hvis det bare hadde vært fem min tømming, hadde det ikke funket!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har små barn og er trøtte så skal vi ha sex holder det med 10-15 min alt i alt. Begge får orgasme og sover godt.

Godt fornøyd.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi holder vel på i 5-20 minutter, tenker jeg, inkludert forspill. Har ikke tid eller ork til å styre på så lenge. Selve samleiet varer sjelden mer enn 4-5 minutter. Jeg tror jammen den statistikken er ganske riktig, jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Selve samleiet varer sjelden mer enn 4-5 minutter her i gården, hele pakka tar alt fra 5 minutter til 20 eller deromkring. Høres veldig vettig ut!

 

Hadde vi ikke hatt småbarn, hadde vi kanskje brukt mer tid på for- og etterspill, men selve akten inn og ut hadde vel vært den samme, stort sett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leste statistikk om dette for noen år siden. Gjennomsnittlengde på samleiet (der regnet som fra første penetrering til mannens utløsning) varierte meget efter land/kultur. Jeg husker kun Norge samt statistikkens ytterpunkter:

 

Kina: Ca 1 time.

Norge: Ca 11 minutter.

USA: Ca 1 minutt.

 

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...