Gå til innhold

barnehagen forventer at barn kommer i høstferien hvis ikke annet er oppgitt..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

jeg fikk ikke noe fri, så gav beskje om at mini kommer som vanlig, men.. så ringer bestemor nå å spør om han vil komme dit på en liten ferie. Alle har fått brev om at det forventes at barn kommer hvis ikke foreldrene har gitt beskjed om annet :-o kommer jeg til å bli upopulær bland personalet nå.. er bare snakk om en dag da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du blir sikkert ikke upopulær, men du skjønner sikkert hvorfor de vil ha beskjed når barna ikke kommer. Gi beskjed på mandag du og så går det nok helt fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De forventer jo at barnet kommer når det ikke er ferie også, du kan jo ringe og si fra om at det tar en fridag! tror ikke du blir upopulær av den grunn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er vel bare å si ifra at du ikke hadde ventet at din mor ville ha han på besøk, og si han skal på ferie hos henne. De tar det nok ikke så tungt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grunnen til at det er greit å vite hvem som kommer, er for å legge opp arbeidslister. Er mange ansatte som ønsker ferie med egne barn. Men at det kommer et barn eller to mindre en dag går sikkert helt fint. Er jo ikke alltid man vet hva som skjer fra dag til dag. Barnet ditt kunne like godt vært syk den dagen. Men om barnet ditt skulle reist bort hele ferien, så hadde det stilt seg annerledes.

 

Bare ring på mandag og si at barnet skal ha en fridag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De ansatte i barnehagen er også interessert i å ta ut litt ferie og avspassering. Det betyr at de må vite hvor mange barn som kommer ifht å planlegge hvor mange som kan ta fri. Du kan helt fritt ombestemme deg, men det er fint om du gir beskjed så fort som mulig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnehagen har garantert forståelse for at det noen ganger bestemmes småturer i siste liten. Ikke noe å tenke på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

DET gjør ingenting!!!

 

Det er mye mye mye bedre at det var sånn en omvendt.

 

Hadde du sagt barnet hadde fått fri, og barnet hadde kommet i barnehagen alikevel DA hadde du nok blitt veldig veldig veldig upopulær!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe å bry seg om. Si ifra på mandag, da kan de ansatte fremdeles omrokkere på vakten på den dagen det gjelder (er det fredagen kanskje? En langhelg med bestemor? :-)

 

Barnet ditt kunne like gjerne blitt syk den dagen, alt kan skje. Det hadde, som nevnt, vært verre for de ansatte dersom det var motsatt vei!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis de er oppegående mennesker så tenker de: "så bra at barnet får tilbringe tid med bestemor og kose seg" :-) Som flere her sier, så vil de ha beskjed i god tid slik at de selv kan ta ut ferie og avspassering. De kan ikke "nekte" eller bli sure for at folk tar fri.

 

Vi kan heller ikke ta fri mer enn to dager i høstferien, men kanskje besteforeldrene vil ha barna en dag, og da har jeg ingen problemer med å si fra om dette så sent som dagen før hvis det er da vi vet det. Forklar de situasjonen din, så skjønner de dette:-) De har jo ennå god tid til å ta ut ferie de også:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...