Gå til innhold

Noen her som bruker teng og tale til barn med språkproblemer?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi snakker på ang datteren vår. Hun har språkproblemer og vi snakker om det kan være lurt å begynne med. Dette selvfølgelig i sammarbeid med PPt og Spesialpedagogiskteam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker det i jobb, med en 3-åring :) Jeg ser at det hjelper godt, han får forklart hva det er han ønsker. Og han er flinkere til å uttale de ordene vi bruker tegn til. Etterhver når språket er mer på plass så trenger en ikke bruke det mer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

brukte det med sønnen vår fra han var en neve stor, lærte ham de mest brukte "ordene" i hus da, trøtt, mamma, pappa, melk. Da var han 5 mndr. Han brukte aktivt tegn til tale til han rundt 2 år (sammen med noen talte ord selvsagt) og det gjorde ham mye mer harmonisk. Han lå med gips fra han var 12 uker gammel, så vi måtte kunne kommunisere med ham på en god måte for å vite hva han skrek over før vi tok valget med å evnt ta av gipsen fordi føttene hadde bridd seg der inne osv.

 

Nå er han 3,5 år og husker fortsatt tegnene, men bruker de så og si aldri fordi han har fått et OK språk, men når han er så opprørt at han ikke får til å kommunisere godt med ord brker han tegn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...