Anonym bruker Skrevet 30. september 2011 #1 Del Skrevet 30. september 2011 Jeg har prøvd og prøvd, men får det ikke til. Hva gjør jeg galt mon tro? Enten skiller smøret seg ut, eller så blir den for tørr så det ikke går an å smøre den ut. (Glasur av smør, melis og kakao er det jeg har prøvd) Trenger en forklaring inn med t-skje har jeg skjønt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. september 2011 #2 Del Skrevet 30. september 2011 Dropp smøret og lag heller med bare melis og kakao/O'boy/konditorifarge. Sjokoladekake er så tungt i seg selv at det er godt med en lett glasur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. september 2011 #3 Del Skrevet 30. september 2011 her er min ca oppskrift: smelt 100 gram smør, rør inn 4 ss nesquick og 3 ts vaniljesukker. ha i en liten skvulp sterk kaffe (ett par ss tenker je). rør tilslutt inn ca 300 gram melis. rør fort med en gaffel til det er passe tykt. blir det for tykt, så ha i litt mer smør, blir det for tynt, så ha i litt mer melis Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. september 2011 #4 Del Skrevet 30. september 2011 1/2 kopp fløte 1/2 kopp smeltet smør 200 gr melkesjokolade 1 kopp sukker Kokes, avkjøles og smøres på varm kake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. september 2011 #5 Del Skrevet 30. september 2011 Denne er en høydare her hjemme: 3 kopper melis 8 skjeer oboy/nesquick 2 ts vaniljesukker ca 200 gr smeltet smør evnt noen ss med melk (se an konsistensen) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå