Gå til innhold

Tips til bakovervendt bilstol nr 2 (ikke besafe)?


La vita è bella <3

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Britax hi-way 2, godkjent i plustesten (og best i test? usikker?) og får til og med plass i en Mini Cooper (naboene har den bilen og det setet). Vi skal kjøpe det til nestemann når den skal bytte fra babysetet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har nettopp kjøpt Akta Graco Belogic. Det er plusgodkjent, bakovervendt 9-25kg. Det eneste setet der barnet har litt god benplass, spesielt når de blir større (har en på 2,5 år som veier 18kg og er ca 100cm lang og han sitter greit i setet). Det er det største setet på markedet da, så du må ha ganske stor bil for å få plass. Veldig fornøyd! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er også kjempe fornøyd med Britax Two Way Elite. Enkelt å montere begge veier(står bakover hos oss). Det veier lite og barnet har god plass til evt yttertøy på vinteren. Det har liggestilling(eneste minus er at man må stoppe bilen og løsne festene for å sette setet i liggestilling, ikke som andre seter som kan "skrus" bakover med et hjul). Enkelt å ta av trekket for å vaske det(vesla hadde et uhell i setet sitt så det stinket urin) og enkelt å sette på trekket igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt Akta Graco Cosmic Comfort til de to største våre og vært veldig fornøyd med det:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Britax Hi-Way 2. :-) Er kun bakovervendt fra 0-25 kg. Er lite og lett og i tillegg plass i midten bak som er det tryggeste stedet i bilen:-) Er plussgodkjent. Vi har det til mini på 10 mnd. Er superfornøyd, han sitter kjempefint og henger ikke med hodet når han sover, sånn man ofte gjør med Besafe setet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Britax hi-way kan kun brukes bakovevendt, er fra 0-25 kg er litt mindre og smalere enn Multitech. Multitech kan brukes bakover og forovervendt, er fra 9-25 kg, og tar litt større plass i bilen men er litt lenger i ryggen enn Hi-way.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

er på samme jakt selv...

 

Til deg som sier at ungen har god plass til ytterklær i setet... -Barn (eller voksne for den sak skyld) skal IKKE sitte i bilstolen med tykke ytterklær på! Da får du ikke strammet selene tilstrekklig....

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...