Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #1 Del Skrevet 25. september 2011 Takk:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143613026-hvordan-lager-jeg-en-best-mulig-egger%C3%B8re-step-by-step-please/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #2 Del Skrevet 25. september 2011 Egg Fløte Salt Pepper Revet cheddar ost Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143613026-hvordan-lager-jeg-en-best-mulig-egger%C3%B8re-step-by-step-please/#findComment-143613043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #3 Del Skrevet 25. september 2011 Knekker egg i en bolle, tilsetter like mange spiseskjeer vann som egg, salt, pepper og gressløk. Pisker sammen og heller i steikepanna, rører til det stivner, ikke stek for lenge. Skal du flotte deg kan du bytte ut vannet med fløte. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143613026-hvordan-lager-jeg-en-best-mulig-egger%C3%B8re-step-by-step-please/#findComment-143613045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #4 Del Skrevet 25. september 2011 Jeg bruker en dært melk pr egg, ca en ss. En klype salt og pepper. MASSE smør i kjela før røra helles inn. Bruk sterk varme. Synes min eggerør er verden beste, noe ungene er enige i ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143613026-hvordan-lager-jeg-en-best-mulig-egger%C3%B8re-step-by-step-please/#findComment-143613048 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #5 Del Skrevet 25. september 2011 Bruk for guds skyld melk og ikke vann i røra... Salt, pepper og GRESSLØK;) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143613026-hvordan-lager-jeg-en-best-mulig-egger%C3%B8re-step-by-step-please/#findComment-143613056 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. september 2011 #6 Del Skrevet 25. september 2011 Beste eggerøra får du om du har fløte i eggerøra. Gir en fantastisk rund fin smak. Tilsett kun salt og strø med gressløk oppå eggerøra. Ikke gjør feilen å lag skumgummimadrass av eggerøra. Dette gjør nemlig de fleste. Når du varmer opp stekepanna så fyrer du opp på sterk varme. Så slår du ned varmen igjen når du har i eggemixen med fløte. Og så rører du masse, rør hele tiden, og la det bli til en luftig mousse. Ikke la det steke for lenge, da blir det bare stivt. Husk at egg koagulerer så lenge de er varma, så det stivner også litt etter du har lagt det fint utover tallerken. Jeg bruker ca 0,5 pk fløte på 7-8 egg Pepper er ikke å anbefale i eggerøre, men i omeletten. Kun salt og gressløk. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143613026-hvordan-lager-jeg-en-best-mulig-egger%C3%B8re-step-by-step-please/#findComment-143613118 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå