Gå til innhold

Hvordan lager jeg en best mulig eggerøre? Step by step please:-)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Knekker egg i en bolle, tilsetter like mange spiseskjeer vann som egg, salt, pepper og gressløk. Pisker sammen og heller i steikepanna, rører til det stivner, ikke stek for lenge.

 

Skal du flotte deg kan du bytte ut vannet med fløte.

Jeg bruker en dært melk pr egg, ca en ss.

En klype salt og pepper.

MASSE smør i kjela før røra helles inn.

Bruk sterk varme.

 

Synes min eggerør er verden beste, noe ungene er enige i :o)

Beste eggerøra får du om du har fløte i eggerøra. Gir en fantastisk rund fin smak. Tilsett kun salt og strø med gressløk oppå eggerøra. Ikke gjør feilen å lag skumgummimadrass av eggerøra. Dette gjør nemlig de fleste. Når du varmer opp stekepanna så fyrer du opp på sterk varme. Så slår du ned varmen igjen når du har i eggemixen med fløte. Og så rører du masse, rør hele tiden, og la det bli til en luftig mousse. Ikke la det steke for lenge, da blir det bare stivt. Husk at egg koagulerer så lenge de er varma, så det stivner også litt etter du har lagt det fint utover tallerken. Jeg bruker ca 0,5 pk fløte på 7-8 egg :)

 

Pepper er ikke å anbefale i eggerøre, men i omeletten. Kun salt og gressløk.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...