Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #1 Del Skrevet 20. september 2011 Og har noen en hemmelighet som får den til å bli ENDA bedre? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143597299-hvor-lenge-skal-f%C3%A5rik%C3%A5l-koke/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #2 Del Skrevet 20. september 2011 Jeg koker kjøttet en halvtimes tid før jeg tilsetter kålen. Evnt. lar bare litt av kålen koke med fra starten. Koker tilsammen 2- 2.5 timer. Drysser hvetemel mellom hvert lag. Bruker havsalt og hele pepperkorn. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143597299-hvor-lenge-skal-f%C3%A5rik%C3%A5l-koke/#findComment-143597322 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #3 Del Skrevet 20. september 2011 Jeg gjør det samme som deg;) - dvs. jeg koker kjøttet til det har sluppet beina. I tillegg serverer vi aldri fårikålen samme dag som den er kokt, den er aller best dagen etter som oppvarmet. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143597299-hvor-lenge-skal-f%C3%A5rik%C3%A5l-koke/#findComment-143597335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. september 2011 #4 Del Skrevet 20. september 2011 Tusen takk, da prøver jeg det :-) HI Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143597299-hvor-lenge-skal-f%C3%A5rik%C3%A5l-koke/#findComment-143597339 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå