Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #1 Del Skrevet 19. september 2011 Kom gjerne med tips om alt fra steking til tilbehør Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #2 Del Skrevet 19. september 2011 Waldorfsalat er et "must", og gjerne fersk (ikke frossen) rosenkål. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593250 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #3 Del Skrevet 19. september 2011 har du en god oppskrift på waldorf? evt til hvor mange etc. en kan vel ikke kjøpe ferdig waldorfsalat? :s hehe Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593269 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #4 Del Skrevet 19. september 2011 Synest det er godt med stekt løk, paprika, sjampinjong, og krutonger, samt stekte svisker og epler og gjerne med potetmos og kyllingsaus. Kjøper man en hel kalkun, så ligger det steketermometer og innstrukser inni kartongen. Synest også det er godt med bakte poteter og potetsalat/waldorfsalat Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593283 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #5 Del Skrevet 19. september 2011 Svigermor er normalt sett ingen mesterkokk, men hun lager usedvanlig god kalkun + tilbehør. Jeg er vokst opp med div avanserte greier og masse "dill" som tilbehør. Svigermor derimot har vel innsett sine begrensinger, og velger å servere med hjemmelaget fløtesaus, ris, valdorfsalat og en enkel grønn salat. Gi meg styrke så godt det er! Og jeg liker ikke ris engang :-p MEn tror fløtesausen er cluet her, får du til den så kan resten bare raktne, for den bærer hele måltidet. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #6 Del Skrevet 19. september 2011 det er viktig aa helle over stekekraften flere ganger mens kalkunen steker i ovnen, jeg putter alltid smør under skinnet og løsner det fra kjøttet før den plasseres i ovnen. stuffing er ikke viktig for meg, for jeg pleier aa partere den og steke den oppdelt sammen med hele sjallot løk, hvitløksfedd, sitronskiver og stangselleri som ikke spises da de blir fullstendig ekkel, men gir fin smak til kalkunen.Pleier bare aa salte og pepre samt bruke en liten dash worcester sauce. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593306 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #7 Del Skrevet 19. september 2011 Jeg synes det er veldig godt med fløtegratinerte poteter og peppersaus til, samt grønnsaker, rosenkål som du steker i panna med bacon(rosenkålen trenger et lite oppkok først). Det er helt nydelig Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #8 Del Skrevet 19. september 2011 Jeg lager hel kalkun som jeg glaserer med honinng og sennep Sammen med kalkunen i langpanna legger jeg: svisker,eplebiter,tørket aprikos,gulrotstaver og løk og heller vann over. Ved siden av har jeg: Stuffing (løk og salvie) Mais stuing Søtpotetmos Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. september 2011 #9 Del Skrevet 19. september 2011 la kjøttet hvile før du bruker kniven i det Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143593240-kalkunmiddag-dine-beste-tips/#findComment-143593666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå