Gå til innhold

Noen her som har totalrenovert bad?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hvor mye kostet det? Badet vårt er 2 kvm, og skal bygges ut med 1 kvm. Hele badet skal rives og bygges opp igjen.

Skal ha ny ventilasjon, nye rør og sluk, varmekabler, vegghengt do, downlights i tak og ny dør som skal hengsles utover.

Vi har fått ett pristilbud på 250.000 inkl mva, og da kjøper vi møbler og fliser selv. Prisen er inkl alt annet av materiale, bortkjøring/rydding, og all jobben. Jeg synes dette høres dyrt ut! Vi har tenkt maks 200.000, og skal hente inn flere tilbud.

 

Hva synes dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror nok også 50 000 er for lite. Men syns også 250 000 er litt mye. Burde nok belage dere på en pris mellom 100 000 og 150 000. Det er fryktelig dyrt med rørleggere og elektrikere. En kan jo ikke gjøre noe særlig selv lenger heller, dersom man ikke har våtromssertifikat,da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har akkurat totalrenovert badet, for å spare en del penger tokk mannen min våtromsserftikat slik han kunne gjøre masse av jobben selv. Der sparte vi utrolig mye, men vi måtte ha rørlegger og elektriker på det tingene han ikke kunne gjøre. Det var det som kostet for å si det sånn!! Vi brukte nok rundt 40-50.000 ...

 

 

Viss ikke kan dere legge jobben ut på finn.no eller lignende anbud sider og få priser fra forskjellige håndverkere...

 

250.000 hørtes alt for mye ut spør du meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde anbud ute på en lignede jobb, dvs med utvidelse av rommet.

Tilbudet vi fikk var på mellom 200 og 250-tusen, husker ikke nøyaktig.

Det koster å sette bort for totalrenovering, og det koster enda mer når en skal endre på romstr.

 

MÅ nok gjøre mye av jobben selv for å komme stort lavere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

vi totalrenoverte et bad på 12 kvm, byttet rør og la opp til vaskemaskin osv. Rørlegger+Elektriker kom på ca 60 000 til sammen, så var det jo støping av gulv, vinylbelegg, plater til vegg, øvrige matrerialer og baderomsmøbler. Ble svindyrt, rundt 100 000. HAdde nok blitt myye dyrere, men siden vi hadde god hjelp av snakker i familien og fikk ting billig, så bel det overkommelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har nettopp totalrenovert bad på ca 6 kvm, det kostet ca 140.000,

dette inkluderte alt også baderomsmøbler, toalett og dusjkabinett. Det eneste vi gjorde selv var å rive badet og hakke opp gulvet, i tillegg til å rydde vekk avfallet etterpå. 250.000 hørtes mye ut for så lite bad ja, men vet jo ikke dette med utvidelse da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det kommer litt an på hvor i landet du er kanskje? 250' ink moms er ikke uvanlig i Oslo ivertfall. Jeg pusset opp badet (også lite bad i leilighet) i våres, hentet 3 tilbud, dyreste var 290' billigste 220'.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi laget nytt bad for tre år siden. To rom ble til ett, vi banket opp gulv til nye rør og det var rett inn på betongen og bare skallet igjen. Flytta varmtvannstank og diverse. Alt av innredning og batterier ble også kjøpt. Badet er på 10 kvm og summen ble rundt 240.000 totalt. Da tok samboeren alt det elektriske arbeidet selv. Vi brukte ikke de dyreste flisene heller, ca 40.000,-

Men det blir mye småting som tilsammen koster flesk...

 

250.000 for et bad på 3 kvm høres veldig mye ut...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For 3 år siden var nok markedet et heeelt annet enn hva det er i dag: finanskrise, vanskelig å låne penger, rolig i boligmarkedet = håndtverkere med mye ledig tid, og mulig å få en god pris. Nå er det helt texas i markedet igjen og håndtverkerene vasser i oppdrag = da blir det dyrt. Tilbud og etterspørsel mao :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...