Gå til innhold

Hva slags pålegg har dere på brødskiva? Er så lei det samme hele tiden....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ender stort sett opp med hvitost, salami, tomat og majones på brødskiva (har ganske høy forbrenning for tida). Men føler snart at dette tyter ut ørene på meg...

 

Vet det går an å variere med hamburger, egg, syltetøy, agurk, brunost eller til og med epleskiver på brødskiva. Salatblader med reker er også mulig. Men da må jo disse tingene være innenfor rekkevidde når man skal smøre skiva si :-)

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magerost og salami

Prim

leverpostei

hmm - er ikke så oppfinnsom jeg heller, men har ikke behov for å være det.

 

når jeg tenker meg om: det er godt med smør, eple og bringebærsyltetøy!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Røkelaks og eggerøre

Karbonader og stekt løk

Roastbiff, rød løk, ruccola og remulade

Kokt egg

Pepperost og røkt kalkunskinke, ruccola og tomat

Gräddost og paprika

Hvitløkspate og stekt sopp

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekte fiskekaker , delt i to med majones er en av favorittpåleggene

 

Brunost, hvitost med agurk og majones, div pølsepålegg..

 

Ost på tube , som f.eks baconost og skinkeost, med parika eller tomat på toppen.

 

Hjemmelaget karrimajones med kylling er også en favoritt å smøre på skiva.

 

Reker, rekesalat, italiensk salat, kommer ikke på mer i farta

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...