Gå til innhold

Hva har jeg i den beste fløtesausen til kyllingfilet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Har tenkt til å steke kyllingen lett også ha den i en kjele med fløte, kyllingbuljong, dill, pepper eventuelt salt. også skal jeg la den kokes veldig forsiktig i noen timer. Noe mer jeg kan ha i ?

Kan ikke bruke soya pga allergi (ikke egg heller, men det er vel ikke aktuelt i en fløtesaus uansett).

 

Noen gode tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Eventuelt salt? Definitivt salt, vil jeg si! Og fond av noe slag, hever alltid sauser!! ;-)

 

jeg tror jeg heller hadde krydret filetene og stekt dem langsomt i ovnen jeg.

 

uansett, lykke til :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gjør det på denne måten:

 

Strimler kyllingfileten og steker den, tar den til side.

Kutter forskjellige grønnsaker og steker (squash, paprika, sopp og løk)

 

Har kylling og grønnsaker i en kjele med fløte, buljongvann, salt, pepper og ingefær (krydder, ikke frisk). Vi har soya også oppi, men det må du jo bare droppe, litt jevning for å få rett konsistent også står det og trekker/småputrer mens vi koker pasta som vi serverer til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...