Anonym bruker Skrevet 17. september 2011 #1 Del Skrevet 17. september 2011 Har tenkt til å steke kyllingen lett også ha den i en kjele med fløte, kyllingbuljong, dill, pepper eventuelt salt. også skal jeg la den kokes veldig forsiktig i noen timer. Noe mer jeg kan ha i ? Kan ikke bruke soya pga allergi (ikke egg heller, men det er vel ikke aktuelt i en fløtesaus uansett). Noen gode tips? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143585648-hva-har-jeg-i-den-beste-fl%C3%B8tesausen-til-kyllingfilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september 2011 #2 Del Skrevet 17. september 2011 Eventuelt salt? Definitivt salt, vil jeg si! Og fond av noe slag, hever alltid sauser!! ;-) jeg tror jeg heller hadde krydret filetene og stekt dem langsomt i ovnen jeg. uansett, lykke til :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143585648-hva-har-jeg-i-den-beste-fl%C3%B8tesausen-til-kyllingfilet/#findComment-143586002 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. september 2011 #3 Del Skrevet 17. september 2011 Vi gjør det på denne måten: Strimler kyllingfileten og steker den, tar den til side. Kutter forskjellige grønnsaker og steker (squash, paprika, sopp og løk) Har kylling og grønnsaker i en kjele med fløte, buljongvann, salt, pepper og ingefær (krydder, ikke frisk). Vi har soya også oppi, men det må du jo bare droppe, litt jevning for å få rett konsistent også står det og trekker/småputrer mens vi koker pasta som vi serverer til. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143585648-hva-har-jeg-i-den-beste-fl%C3%B8tesausen-til-kyllingfilet/#findComment-143586062 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå