Gå til innhold

Til nyttår blir den lille også 1 år- og nå spør folk hva vi ønsker oss.. hjelp-


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Problemet er vel at vi ikke trenger noe. Vi har så mye klær og småleker til 1åring allerede. Lurer på om jeg ikke skal be folk gi noe symbolsk til jul, og heller kjøpe en større gave til bursdag, så de kan benytte seg av romjul/januarsalg. Men aner ikke hva det skulle være.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har faktisk mer klær enn vi får brukt, frem til str 3 år, fordi svigermor gikk amokk på opphørssalg i London allerede før fødselen. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Oi det var ikke så dumt. Den wheelybug tingen så morsom ut. Ellers er jo duplo en favoritt, og det kan man neppe få for mye av. takk. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår ettåring i januar fikk akebrett og vinterdress, gyngehest, bøker, en stor bondegård med dyr og lyder, putteboks, dvd-filmer, puslespill og masse klær. Hadde ønsket oss klær i 80/86 selv om hun brukte 74 til jul. Husker ikke hva som var jule- og bursdagsgaver, men det ble jo mye på kort tid.

 

I løpet av året har hun også fått bruk for noen ting det hadde gått an å ønske seg. Av leker har duplo blitt stadig mer populært, det samme med byggeklosser, lekemat, biler og dokker. I sommer var det et must med sandkasse/strandleker. Andre ting å ønske seg kan være sykkelsete, barnehagesekk, tripptrappstol eller andre ting dere ikke har allerede.

Håper du fikk noen tips! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi er desværre litt bortskjemte her, siden mannen er enebarn og jeg mye eldre enn mine søsken og søskenbarn. Det er altså eneste barnebarn på ene siden, og eneste barnebarn på lenge på andre siden. Samt eneste oldebarn de rekker treffe, sansynligvis. Vi har så ufattelig mye. Vi har tripptrapp, gyngehest, gåbil, sakkosekk, storseng, store bamser, tre størrelser basseng, leker for flere år fremover, sandkasse, bamser i alle størrelser, og mye mer. Blir helt svett. Nesten så jeg vurderer å ønske penger, men vi har allerede en rimelig feit sparekonto til babyen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto om dere ikke allerede har gjort det og ønsk penger. Så kan han begynne å spare til moped , førerkort osv. Det har vi gjort og det blir fort litt penger ut av det ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med å ønske seg opplevelser da? En tur i svømmehallen med mormor eller overnatting hos farmor? Barnevakt trenger jo ikke bare være for foreldrenes del, men like mye kvalitetstid for barnet med andre i familien. Barnevakt på kveldstid når du og mannen f.eks vil på kino er noe helt annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har samme "problem" med et barn som har bursdag og jul samtidig. Det betyr at man må prøve å se for seg hvordan utviklingen blir fremover.

 

Vi ønsket oss instrumenter til ettåringen vår. Hun fikk piano, keyboard, gitar, tamburin, rytmeegg, bongotromme samt kassettspiller med sang cd'er. Dette har blirr veldig populært i løpet av året fra ett til to år, og hun har utviklet stor glede for musikk.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...