Gå til innhold

Hva annet et sushi bruker dere sesamfrø til?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

I brød-deigen når jeg baker brød, på brød/rundstykker, på laks, sushi, osv. Kjøper alltid de med skall, dvs de som ikke er helt hvite, de smaker myyyye bedre. Ristede sesamfrø er kjempegodt oppå salat også sammen med solsikkefrø og gresskarkjerner.

Alt av brød og bakervarer, og så rister jeg dem i tørr panne og har i salat. Økologiske, med skall. Masse næring, og sinnsykt godt!!!!!!!

Sjekk også ut oppskrift på hummus, der er de også delaktige. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...