Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #1 Del Skrevet 7. september 2011 Når kan man slutte å være veldig forsiktig med tanke på barnet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #2 Del Skrevet 7. september 2011 2års alderen, men kan du ikke bare salte din egen mat når du har den på tallerkenen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #3 Del Skrevet 7. september 2011 Jo, det er det jeg gjør. Men bruker ofte buljong og der er det jo en del salt. Og innimellom kjøper vi ferdigprodukter (sauser, lasagne osv) og der er det en del salt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #4 Del Skrevet 7. september 2011 Egentlig burde man være forsiktig uansett også med tanke på seg selv. Vi får i oss alt for mye salt, ikke minst via ferdigretter. Jo lenger du kan vente med å venne barnet til salt, jo bedre for han/henne. Og om du i stedet venner hele familien til å salte mindre, så har du gjort en stor innsats for alles helse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 7. september 2011 #5 Del Skrevet 7. september 2011 Hvorfor skal du absolutt bruke salt mat ? Eller salte maten til ungen din. Skjønner ikke poenget. Trenger du salt så salt maten din etterpå da vell. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå