Anonym bruker Skrevet 27. august 2011 #1 Del Skrevet 27. august 2011 Limer inn en oppskrift på en eplekake jeg skal lage. I fremgangsmåten står det at smør smeltes og blandes i, men det står ikke hvor mye smør det skal være Noen som vet sånn ca. hvor mye smør jeg burde ta i? Baker ikke så ofte for å si det sånn Her er oppskriften: Ingredienser 3 egg 2 dl sukker 2 1/2 dl hvetemel 1 toppet ts vaniljesukker 1 toppet ts bakepulver Skrellede eplebåter Kanel og sukker til topping Nok til 16 kakestykker Fremgangsmåte Egg og sukker piskes til eggedosis. Smør smeltes og blandes i. Det tørre blandes i. Røren helles i en godt smurt 24cm-form. Eplebåtene fordeles oppå. Kanel og sukker strøs til topping. Stekes på 175 grader i ca 40 minutter. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143515231-kan-noen-hjelpe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stina <3 Skrevet 27. august 2011 #2 Del Skrevet 27. august 2011 Du kommer sikkert langt med 50 gram, men kan du ikke prøve deg litt frem? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143515231-kan-noen-hjelpe/#findComment-143515265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 27. august 2011 #3 Del Skrevet 27. august 2011 Jeg bruker samme menge smør som sukker. Altså 200 gram smør i din oppskrift. Best resultat for eplekake er å røre smør og sukker hvitt før du har i eggene. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/143515231-kan-noen-hjelpe/#findComment-143515275 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå