Gå til innhold

Alt så perfekt ut på ultralyden i dag :o)


Sporty1

Anbefalte innlegg

I dag var jeg på ultralyd på Spesialistsenteret for kvinner på Jessheim. En fantastisk opplevelse å se den lille hoppe rundt nedi magen min :)

Alt så veldig bra ut. telte 10 fingre, ikke noe tegn på kromosomfeil, fin hjernestruktur og den lille hadde allerede begynt å svelge fostervann. Ble satt litt tilbake så ny termin er 3. mars. Spurte om kjønn og han trodde det var en liten jente der inne, men kunne ikke si sikkert så tidlig. Så vi skal tilbake om 3 uker rett før vi reiser på ferie til USA. Satser på å få kjøpt masse babytøy der og da er det greit å vite kjønnet:)

 

Gled dere til ultralyd de av dere som ikke har vært på det enda - det er en fantastisk følelse å se den lille!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så kjekt! :) vi var på ul i uke 11 med første mann, og skal det samme denne gangen, har time på torsag:) ser fram til det og håper at alt står bra til! Lykke til videre! :))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ligger i Stallvegen.. Avkjøring til høyre når du kommer fra nord, mellom lyskrysset og rundkjøringen ved senteret. Var utrolig fornøyd. Han som driver der skal jo være en av de beste i Norge på ultralyd - jobber i tillegg som overlege ved kvinneklinikken på Ahus. Bare å ringe og bestille time - tidlig og sene timer blir fort fulle. Se www.spesialistsenteretforkvinner.no for mer info. Vi skal tilbake den 7. September for forhåpentligvis å få endelig beskjed om hvilket kjønn den lille i magen er:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...