Gå til innhold

Gratinert løksuppe?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har ikke noen oppskrift, men løksuppa mi blir alltid veldig god, så du kan få min "slumpeoppskrift":

 

Beregn en stor gul løk pr. pers.

Fres løken i smør i en stor gryte til den er blank. Ha gjerne i litt hvitløk mot slutten om du liker det. Tøm på vann, ca 3 dl pr løk, og ha oppi terninger med klar kjøttsuppe eller buljong, timian, pepper og et laurbærblad. La det koke i 15 min. Smak til. Den blir nydelig med en skvett vin i også, eller en liten slump balsamico.

 

Gratiner i ovnen og server!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...