Gå til innhold

mehndi for good luck??


mami07 *fødeklar*

Anbefalte innlegg

jeg har lest at å lage mehndi på magen skal gi babyen såkalt good luck og good healt,er det noen her som har peiling på dette?? og er det noe spesielt mønster man bruker for dette??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest isimagen

Kan bruker vel hennafarge for å lage mehndi?

 

Jeg tror ikke jeg ville brukt hennafarger i graviditeten ettersom det ansees som ekstremt allergifremkallende og kan gi eksem og arr på huden. Det frarådes for øvrig spesielt å bruke hennafarger på barn, ettersom det kan gi livslang overfølsomhet og allergi mot fargestoffer. Tror derfor ikke jeg ville brukt det på magen hvor babyen er - både for å unngå at noe går over til fosteret, men også for å unngå at magehuden blir stygg. Den skal jo strekkes enda mer med fargestoffet på seg før den skrumper sammen igjen :)

 

Uansett, du finner informasjon om Mehndi på gravide mager ved å gjøre et enkelt googlesøk: http://www.google.no/search?q=Mehndi%20pregnant%20belly&um=1&hl=no&biw=1440&bih=764&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja det stemmer det at man bruker henna for å lage mehndi,mehndi er bare et annet ord for henna. det du snakker om her er den svarte "hennaen" som blir ansett som "farlig". den røde er ikke skadelig og den er ekte.

 

http://www.hennapage.com/henna/translations/Hvaersorthenna.pdf

 

og hvis du smører magen med krem så går da vel heller ikke kremen over til babyen..?? hehe tror nok ikke det er så farlig når pakistanske, arabiske o.l kvinner har gjort dette med sine gravide mager og døtrene sine i generasjoner ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...