Anonym bruker Skrevet 4. juli 2011 #1 Del Skrevet 4. juli 2011 Så at den lokale helsekostforretningen reklamerte for et lavkarbobrød med bare 4 % karbohydrater. Fire prosent? Hvordan er det mulig? Hva er egentlig brødet laget av da, når det er så lite karbohydrater i det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. juli 2011 #2 Del Skrevet 4. juli 2011 Det må være det brødet uten mel og kornprodukter, vet du hahahaha Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. juli 2011 #3 Del Skrevet 4. juli 2011 Ja, hva er det i det i stedet for korn og mel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. juli 2011 #4 Del Skrevet 4. juli 2011 I brødet jeg baker er det linfrø, kruskakli, sesamfrø og Solsikkekjerner i stedet for mel og sånn. Verdens beste lavkarbobrød INGREDIENSER 4 stk egg 1 ts bakepulver 0,5 bokser crème fraîche 3 ss solsikkeolje 60 g kruskakli 40 g linfrø 50 g sesamfrø 50 g solsikkekjerner FREMGANGSMÅTE Ha eggene i en bolle. Tilsett solsikkeolje og Crème fraîche, og visp alt sammen. Bland alt det tørre sammen i en annen bolle. Hell dette så oppi bollen med det våte. Rør med en sleiv. Vent med bakepulveret til slutt. Ha røren i en medium stor brødform, som enten er smurt eller er dekket med bakepapir. Stek på nederste rille i ovnen, i ca. 55 min avhengig av ovn, ved 180 grader. Avkjøl på rist. Næringsinnhold per 100 gram (kilde: matvareguiden.no): KJ: 1251,5 Kcal: 301,5 Fett: 24,7 gram Protein: 12,4 gram Karbohydrater: 3,9 gram Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. juli 2011 #5 Del Skrevet 4. juli 2011 I brødet jeg baker er det linfrø, kruskakli, sesamfrø og Solsikkekjerner i stedet for mel og sånn. Verdens beste lavkarbobrød INGREDIENSER 4 stk egg 1 ts bakepulver 0,5 bokser crème fraîche 3 ss solsikkeolje 60 g kruskakli 40 g linfrø 50 g sesamfrø 50 g solsikkekjerner FREMGANGSMÅTE Ha eggene i en bolle. Tilsett solsikkeolje og Crème fraîche, og visp alt sammen. Bland alt det tørre sammen i en annen bolle. Hell dette så oppi bollen med det våte. Rør med en sleiv. Vent med bakepulveret til slutt. Ha røren i en medium stor brødform, som enten er smurt eller er dekket med bakepapir. Stek på nederste rille i ovnen, i ca. 55 min avhengig av ovn, ved 180 grader. Avkjøl på rist. Næringsinnhold per 100 gram (kilde: matvareguiden.no): KJ: 1251,5 Kcal: 301,5 Fett: 24,7 gram Protein: 12,4 gram Karbohydrater: 3,9 gram Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå