Anonym bruker Skrevet 3. juli 2011 #1 Del Skrevet 3. juli 2011 Skal lage komler, kjøtte har nå trekket i ca 1 time.. Noen som hvet hvor lenge det skal trekke? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2011 #2 Del Skrevet 3. juli 2011 Ville kokt det 2 timer. Når det løsner fra beinet er det stort sett ferdig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2011 #3 Del Skrevet 3. juli 2011 Takk for svar:) Men eh... Er det forskjell på salt lammekjøtt og lettsaltet? Holder jo på å daue av saltsmaken hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2011 #4 Del Skrevet 3. juli 2011 Salt lammekjøtt bør ligge i vann i et halvt døgn, og vannet bør skiftes ut en gang. Men kjøttet skal vel være litt salt til komle. Likevel ikke så salt at det er uspiselig... Kjøpte engang noe grytekjøtt, og det var så salt at det var helt horribelt... det måtte ligge i vann over natta ja. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå