Fire blir fem <3<3<3<3<3 Skrevet 26. juni 2011 #1 Del Skrevet 26. juni 2011 Burde man spise sushi når man er gravid? Mener å huske at man skulle holde seg unna rå fisk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Modern og fjerdemann Skrevet 27. juni 2011 #2 Del Skrevet 27. juni 2011 Stod i bladet Gravid at man kunne, men måtte holde seg unna et par typer. Husker ikke helt hva slags fisk alle var, men iallefall Tunefisk.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beibifot er blitt Storebror Skrevet 27. juni 2011 #3 Del Skrevet 27. juni 2011 Sushi er NAM!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NostraStoria Skrevet 27. juni 2011 #4 Del Skrevet 27. juni 2011 Så lenge du går på steder de har fersk sushi og holder deg unna tunfisk så er det ikke farlig nei. Men jeg hadde vært litt skeptisk til pakkene de selger på Deli de Luca og Meny osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
2små,rosa&blå Skrevet 27. juni 2011 #5 Del Skrevet 27. juni 2011 Spiser MASSE sushi og maki, sundt og godt (-: Men ikke med tunfisk. Jeg kjøper det på sushi bar. Er også litt skeptisk til meny varianten. Synes ikke den er så god heller. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fire blir fem <3<3<3<3<3 Skrevet 27. juni 2011 Forfatter #6 Del Skrevet 27. juni 2011 Takk for svar! Da skal jeg spise sushi med god samvittighet, men holde meg unna tunfisk! Sushi er jo sååå godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MK73 Skrevet 27. juni 2011 #7 Del Skrevet 27. juni 2011 Kos deg med sushi - med noen få begrensninger. Klippet fra Matportalen: Fisk og sjømat Fisk er en god kilde til mange næringsstoffer, og folk flest anbefales å spise mer fisk. Spis fisk til middag 2-3 ganger i uken, og fisk som pålegg flere ganger i uken. Spis ulike typer fisk. Halvparten av fisken bør være fet fisk. Dette bør du unngå: Rakfisk (bakterier). Hvalkjøtt og selkjøtt (fremmedstoffer). Blåkveite over tre kilo (fremmedstoffer). Ferskvannsfisk av typen: All gjedde, abbor over 25 cm, ørret over en kilo, røye over en kilo (fremmedstoffer). Eksotisk fisk som: Hai, sverdfisk, skater og fersk tunfisk. Tunfisk på boks er helt trygt (fremmedstoffer). Fiskelever og produkter med fiskelever, som for eksempel Svolværpostei og Lofotpostei (fremmedstoffer). Brunmat i krabbe og hummer, fordøyelseskjertelen i kamskjell og nyren i o-skjell (fremmedstoffer). Unngå fisk og skalldyr fra visse havner, fjorder og innsjøer Ferskvannsfisk og kvikksølvforurensing Barn, gravide og ammende bør ikke spise brun krabbemat Ikke spis fiskelever fra selvfangst Vær spesielt oppmerksom på: Gravet eller røkt fisk bør spises godt innenfor holdbarhetsdato (bakterier). Gravide kan spise sushi laget av rå, fersk marin fisk, men bør unngå produktene på listen over. Dersom du skal lage sushi eller påleggsild selv, se Riktig behandling av fisk til sushi fra Mattilsynet(bakterier). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fire blir fem <3<3<3<3<3 Skrevet 28. juni 2011 Forfatter #8 Del Skrevet 28. juni 2011 Takk! Godt å ha noen å spørre når man blir i tvil! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå