Anonym bruker Skrevet 24. juni 2011 #1 Del Skrevet 24. juni 2011 Kan jeg lage risen dagen før? Og hvilken gryte laget dere? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2011 #2 Del Skrevet 24. juni 2011 Til hvor mange? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2011 #3 Del Skrevet 24. juni 2011 Nei, ris skal alltid spises fersk. Den sveller i kjøleskapet og lager trøbbel i magen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
reven37 Skrevet 24. juni 2011 #4 Del Skrevet 24. juni 2011 Jeg tror ikke jeg ville laget risen på forhånd. Kan lett bli klissete/overkokt når du skal varme den opp igjen. Jeg hadde nok laget den rett før den skulle serveres. Hva slags anledning er det? Ankommer dere samtidig som gjestene? Hvis dere har hjelp på kjøkkenet kan de jo sette på risen slik at den er klar når dere skal spise. Hvis dere kommer samtidig som gjestene så kan dere jo gjøre alt klart og sette på risen med en gang dere kommer. Ingen forventer mat med engang de ankommer og ris tar vel max 30 min å lage. Den tiden kan dere jo bruke på å ta i mor gjestene osv :-) Lykke til :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2011 #5 Del Skrevet 24. juni 2011 Det er dåp og ca 70stk som skal spise, halvparten av de er barn. Vi ankommer samtidig med gjestene rett etter kirken. Tenker da på å bestille baguetter istedenfor som kommer litt etter oss. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2011 #6 Del Skrevet 24. juni 2011 Hvis dere skal lage mat til 70 stk er nok kjøkkenhjelp et must. Selv med ferdiglagde baguetter/smørbrød tar det tid å ta av all plasten fra fatene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2011 #7 Del Skrevet 24. juni 2011 Ha ha ha ha! Ja, man bruker nok en time eller noe på å ta plasten av fatene :-D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dovendyr Skrevet 24. juni 2011 #8 Del Skrevet 24. juni 2011 Vi hadde dåp forrige helg. Da serverte vi biff stroganoff med ris. Risen lagde vi tidlig på morgenen før dåpen, kjørte den til lokalet vi hadde leid Da vi og gjestene kom plasserte vi risen i serveringsskålene og varmet opp i mikrobølgeovn (som vi hadde hatt med hjemmeifra) Funket helt perfekt det:-) det var Basmati ris btw:-) lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå